L'equip aleví de tennis del CTN Sant Cugat, entre els 16 millors de l'Estat espanyol

El cap de sèrie número 8 del torneig, la Academia de Tenis El Limonar, ha eliminat el Club Tennis Natació Sant Cugat en els vuitens de final del Campionat d'Espanya Aleví Per Equips

L'equip aleví masculí del Club Tennis Natació Sant Cugat ha estat eliminat en els vuitens de final del 18è Campionat d'Espanya Aleví Per Equips, al Club Cordillera de Múrcia, del 20 al 25 d'agost. En la primera ronda, el CTN Sant Cugat ha guanyat (3-1) a l'RC El Candado de Màlaga, però en la segona ronda, ja en vuitens de final, els santcugatencs han perdut (4-0) amb la Academia de Tenis El Limonar, de Santomera (Múrcia), cap de sèrie número 8 del torneig. Amb aquest resultat, el CTN Sant Cugat es troba entre els 16 millors equips alevins de l'Estat espanyol, en un campionat on hi han participat 26 equips.

El CTN Sant Cugat ha pogut participar en aquest estatal gràcies a un wild card (invitació) de l'organització, després de l'excel·lent actuació del conjunt aleví en el Campionat de Catalunya Per Equips Categoria Or, on van perdre (3-4) en semifinals amb el RCT Barcelona-1899.

Els protagonistes

L'equip, capitanejat per Aleix Turró, ha estat integrat pels següents jugadors: Borja Vidal, Izan Corretja, Max Solano, Bernat Coll i Jan Guardia. Per a Aleix Turró, el seu equip "ha fet un molt bon campionat. L'objectiu era passar a vuitens de final, i ho hem aconseguit. Hem estat a l'altura".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem