L'equip espanyol de natació sincronitzada busca la classificació pels Jocs Olímpics

Les d'Anna Tarrés volen, a partir del pròxim dimecres 18 d'abril, pujar al podi al Preolímpic de Londres. Aquest divendres han ofert una exhibició al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat

L'equip espanyol de natació sincronitzada, que aquest dissabte, 14 d'abril, marxa cap a Londres per participar en el campionat Preolímpic, ha ofert aquest divendres, 13 d'abril, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, una exhibició dels exercicis que presentarà a la capital anglesa. Les d'Anna Tarrés han ofert quatre coreografies que han preparat per aquest Preolímpic de Londres.

La selecció estatal iniciarà el pròxim dimecres 18 d'abril el seu camí cap a Londres 2012, en una competició en la que s'enfrontaran a les primeres potències mundials com són Rússia, Japó, Ucraïna, Itàlia i els Estats Units. Aquest Preolímpic classifca només 3 equips i 19 duets i Espanya opta a la classificació de l'equip i del duet per una plaça olímpica.

Els països que ja estan classificats per prendre part als Jocs Olímpics de Londres són Gran Bretanya, per Europa; Egipte, per Àfrica; Xina, per Àssia; Canadà per Amèrica, i Oceania, per Austràlia.

Abans de l'exhibició, Tarrés ha assegurat que l'objectiu d'aquest Preolímpic no és altra que “el d'aconseguir una medalla. Nosaltres sempre ens mirem els països que van per davant de nosaltres i, per això, treballem tantes hores, per poder millorar". La seleccionadora estatal també ha assenyalat que “ho tenim una mica més difícil que el Preolímpic anterior perquè, entre d'altres coses, l'equip és molt més jove que llavors, vuit anys més jove".

 
Comentaris

Destaquem