L’equip júnior del Club Gimnàstica Sant Cugat, a la Copa del Món d'estètica de grup

S'ha classificat per competir a la Copa del Món després de ser tercera a la primera fase de la Copa d'Espanya

L’equip júnior del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha finalitzat en una tercera posició en la primera de les 3 fases de la Copa d’Espanya de gimnàstica estètica de grup. Aquesta competició estatal s’ha celebrat el 17 i 18 de desembre, a Cartagena (Múrcia). Els dos primers classificats en aquesta categoria júnior han estat l’AR Cartagena i el Club Acordes Narón (Galícia).

Classificades per a la Copa del Món

Amb aquest tercer lloc, aquest equip santcugatenc ha aconseguit la classificació per disputar la Copa del Món, que es farà a Tartu (Estònia), del 10 al 12 de febrer, en la que l’equip té previst competir-hi.

En la Copa d’Espanya, que organitza l’Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica de Grup, també hi ha pres part l’equip infantil de 12 a 14 anys del club santcugatenc, amb una cinquena posició.

Tania Muller: “Els dos equips han fet un bon paper”

Tania Muller, directora tècnica esportiva de la secció d’estètica de grup del Club Gimnàstica Sant Cugat, ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que “el balanç és molt positiu. És la primera competició de la temporada i els dos equips han fet un bon paper. Tot just la temporada comença ara i encara hi ha molta feina a fer. Els dos equips tenen molt marge de millora”.

A la segona fase de la Copa d’Espanya

La segona fase de la Copa d’Espanya tindrà lloc del 24 al 26 de febrer, a Sagunt (València), i la tercera fase i fase final, l’1 i 2 de juliol, a Pinto (Madrid).

El Club Gimnàstica Sant Cugat també participarà en el 13è Campionat d’Espanya, que es farà del 7 al 9 d’abril, a Igualada, capital de la comarca de l’Anoia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem