L'equip júnior del Patí Hoquei Club Sant Cugat, tercer en el Campionat de Catalunya

En el partit pel tercer i quart lloc, els vermell-i-negres han superat el CP Vic en les faltes directes

L'equip júnior del Patí Hoquei Club Sant Cugat és el millor tercer equip de Catalunya de la seva categoria. En el partit pel tercer i quart lloc del 35è Campionat de Catalunya de Clubs Júnior d'hoquei sobre patins, els vermell-i-negres s'han imposat al CP Vic en la tanda de faltes directes (1-0), després que el partit hagi acabat amb un empat a 3 gols. Aquest és el millor resultat esportiu del PHC Sant Cugat en els últims anys en la seva participació en Campionats de Catalunya de Clubs en equips de base. El PHC Sant Cugat ha organitzat aquesta competició al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, del divendres 21 al diumenge 23 d'abril.

En la primera meitat, el CP Vic és qui ha portat la iniciativa. Tot i que el conjunt d'Osona s'ha avançat dues vegades en el marcador, ha estat el PHC Sant Cugat qui ha marxat al descans amb un avantatge de 3 gols a 2. En el segon temps, les forces d'ambdós equips s'han igualat més i el CP Vic ha topat una vegada i una altra amb el porter santcugatenc Jaume Gisbert, que ha tornat a oferir un recital d'aturades. Un cop acabat el partit, ja en la tanda de faltes directes, Gisbert ha tornat a ser clau i ha parat els tres xuts del CP Vic.

Per penjar-se la medalla de bronze d'aquest Campionat de Catalunya Júnior, el PHC Sant Cugat ha guanyat 2 partits, al CH Caldes (3-1) i al CP Vic (3-3, a la tanda de faltes directes); n'ha empatat 1, amb el CE Lleida Llista Blava (2-2), i n'ha perdut 2, amb el CP Vic (2-5) i el CP Manlleu (0-2), en semifinals.

Lluís Galbas: "Quedar tercers de Catalunya vol dir quedar tercers d'Espanya"

Lluís Galbas, entrenador del PHC Sant Cugat, ha assegurat que "un tercer lloc és un gran resultat. Hem fet un gran campionat. Quedar tercers de Catalunya vol dir quedar tercers d'Espanya. Estic molt content per l'equip i el club. El club necessita estímuls d'aquest tipus que el facin créixer arreu de Catalunya". Galbas també ha dit que "és un equip amb nivell, amb molt bons jugadors. I el millor de tot això és que el club aprofiti aquests jugadors. No cal fitxar jugadors de fora, ells són el futur del club. Cal seguir treballant amb la pedrera".

Xavi Serrallonga, autor d'un gol en el partit i un altre en la tanda de faltes directes, ha afirmat que "un tercer lloc és un molt bon resultat. Estem molt satisfets. És un èxit".

El FC Barcelona, campió

En la final d'aquest 35è Campionat de Catalunya de Clubs Júnior, el FC Barcelona s'ha imposat al CP Manlleu en la tanda de faltes directes, després de jugar-se la pròrroga. El partit ha acabat amb un empat. El FC Barcelona i el CP Manlleu s'han classificat per jugar el Campionat d'Espanya Júnior.

PHC Sant Cugat 3 - CP Manlleu 3

PHC Sant Cugat: Jaume Gisbert, Xavi Serrallonga, Cesc Maideu, Sergi López i Joan Galbas -equip inicial-, Carlos Rivero i Otto Platz.

CP Vic: Guillem Raurell, Josep Maria Güell, Pol Claramunt, Marc Espinosa i Adrià Losada -equip inicial-, Roger Nadal i Albert Clos.

Gols: 0-1 Josep Maria Güell (11'), 1-1 Xavi Serrallonga (11'), 1-2 Pol Claramunt (13'), 2-2 Joan Galbas (15'), 3-2 Sergi López (18'), 3-3 Marc Espinosa (30').

Àrbitres: David Godia Canaleta i Jani Nicolás Abellan (delegació de Girona).

Instal·lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 500 espectadors.

Jornada: 3a i última jornada del Campionat de Catalunya Júnior d'hoquei sobre patins.