L'escola de ciclisme, protagonista en l'assemblea de la Unió Ciclista Sant Cugat

El president del club, Rafa Robledo, ha fet públic que abans de l'abril del 2019 l'entitat ha de convocar eleccions a la presidència i que, segons els estatuts, no es pot presentar a la reelecció

Impulsar el bike park, treballar en la recerca de patrocinadors, i consolidar la figura de gerent són alguns dels objectius que s'ha marcat la Unió Ciclista Sant Cugat per a l'exercici 2018. Durant l'assemblea general ordinària, que s'ha celebrat aquest dissabte, 3 de febrer, al local social d'aquesta entitat, el president de la Unió Ciclista, Rafa Robledo, ha destacat el creixement de l'Escola de Ciclisme, ara amb 56 integrants, "que va llançada".

La dotzena de socis que han assistit a l'assemblea han aprovat el pressupost del 2018, de 90.393 euros. La junta directiva també ha presentat un superàvit de 6.235,34 euros. Tràmit Serveis és la gestoria que porta la comptabilitat del club i que a l'assemblea ha estat representada per Susanna Tomàs.

Rafa Robledo ha anunciat que abans de l'abril del 2019 el club convocarà eleccions a la presidència i que, tal com marquen els estatuts, Robledo, després de dos mandats consecutius, no s'hi podrà presentar. En l'actualitat el club té 369 socis.

 
Comentaris

Destaquem