L'Escola de Patinatge Artístic tanca el seu 40è aniversari amb un acte emotiu

En un acte amb prop d'un centenar de persones, l'entitat ha fet diferents reconeixements

Prop d'un centenar de persones han participat aquest dissabte, 2 de desembre, a la tarda, en la festa del 40è aniversari de l'Escola de Patinatge Artístic (EPA) de Sant Cugat, a l'Hotel Sant Cugat. Després d'un festival, l'entitat esportiva ha volgut tancar els actes d'aquests 40 anys de patinatge artístic a Sant Cugat amb un reconeixement a les persones que han destacat. Així, l'EPA ha distingit, entre d'altres, a Yolanda Muñoz, la presidenta que més anys ha dirigit el club, de 1981 al 2015; Elena Margarit, primera sòcia i patinadora de l'entitat, i Natàlia Rodríguez i Clara Llopart, dues patinadores formades al club que van participar en competicions internacionals.

Muñoz: "La nova instal·lació ens ha donat molta vida"

Cristina Muñoz, Montse Joaquín i Yolanda Muñoz. FOTO: Lali Álvarez

Una emocionada Cristina Muñoz, presidenta de l'EPA de Sant Cugat, ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que "estic molt contenta i emocionada perquè he vist molta gent que feia molts anys que no veia. 40 anys d'un club són molts anys i jo em quedo amb tot el bo que ens ha passat i en què seguim il·lusionats per continuar treballant. A més, tenim una instal·lació nova -el nou pavelló de la ZEM La Guinardera-, que ens ha donat molta vida, i estem molt il·lusionats. I tenim nous projectes, com per exemple que hem obert un grup d'adults perquè aquestes patinadores que ara tenen filles i volen tornar a patinar ho puguin fer. També entraran en competició".

Brugarolas: "Heu fet molta feina i l'heu fet molt ben feta"

A l'acte hi han assistit prop d'un centenar de persones. FOTO: Lali Álvarez

L'acte ha comptat amb la presència de Carles Brugarolas, regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Josep Maria Perelló i Teresa Pedro, vocals del Comitè Territorial de Barcelona de Patinatge Artístic de la Federació Catalana de Patinatge. En els parlaments, Brugarolas ha destacat la feina feta, fins ara, per l'EPA. "Durant 40 anys heu fet molta feina i l'heu fet molt ben feta, i això té un valor incalculable. I l'ajuntament el que ha de fer és agrair-ho, reconèixer i donar-vos moltes gràcies", ha explicat. El regidor ha lliurat al club una làmina del pintor valldoreixenc Adolf, que commemora el centenari de l'arribada dels Ferrocarrils de la Generalitat a Sant Cugat.

Perelló: "Un club que està consolidat en el patinatge d'iniciació"

Montse Joaquín, Cristina Muñoz i Carles Brugarolas. FOTO: Lali Álvarez

En declaracions al TOT Sant Cugat, Josep Maria Perelló, de la Federació Catalana de Patinatge, ha explicat que l'EPA és "una escola amb moltes nenes, un club que està consolidat en el patinatge d'iniciació".

La presidenta de l'EPA ha lliurat una plaça d'agraïment pel suport rebut en aquests 40 anys d'història a l'Ajuntament de Sant Cugat i a la Federació Catalana de Patinatge.

Montse Joaquín, Cristina Muñoz, Teresa Pedro, Josep Maria Perelló i Montse Joaquín. FOTO: Lali Álvarez

Més informació
 
Comentaris

Destaquem