L'escola Joan Maragall representarà a Catalunya al Jugando al Atletismo

En nou de les deu edicions del Jugando el Atletismo una escola de Sant Cugat ha representat a Catalunya en aquesta competició

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha organitzat aquest dissabte, 22 de març, el Campionat de Catalunya de Jugando al Atletismo, una iniciativa de la Federació Espanyola d'Atletisme que té com a objectiu apropar aquest esport a les escoles. La competició s'ha celebrat al pavelló de Valldoreix, i hi han participat nens i nenes de 4rt a 6è de Primària.

Resultats
En aquest campionat de Catalunya han participat quatre escoles, de les quals tres són de Sant Cugat: Joan Maragall, Pins del Vallès, Gerbert d'Orlhac i Escola Sant Pau (Tarragona). En la categoria masculina el vencedor ha estat el Joan Maragall, per davant del Pins del Vallès A, Escola Sant Pau, Pins del Vallès B i Joan Maragall B. En la femenina, el Joan Maragall ha repetit victòria imposant-se, per aquest ordre, a Pins del Vallès A, Gerbert d'Orlhac, Pins del Vallès B i Escola Sant Pau. 

La competició
Els equips participants, tant en categoria masculina com en la femenina, han estat formats per 5 atletes i tots ells han hagut de realitzar un total de 7 proves: 5 d'individuals i 2 d'equip. Les 5 proves individuals són: 10x10 metres, salt lateral, doble salt de llargada, llançament de pilota, i llançament de jabalot. Una vegada acabades les proves individuals, els atletes han realitzat una prova de relleus (llisos i tanques) i el Grand Prix.

En la competició local d'aquest campionat hi van prendre part 140 escolars i el va organitzar l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), amb la col·laboració de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat.

El Torneig Nacional Jugando al Atletismo, el 17 de maig, a Venturada
La primera escola en categoria masculina i femenina disputarà el desè Torneig Nacional Jugando al Atletismo, que se celebrarà el dissabte 17 de maig, a Venturada (Madrid). El Joan Maragall, per tant, representarà a Catalunya al campionat nacional. En 9 de les 10 edicions del Jugando el Atletismo una escola de Sant Cugat ha representat a Catalunya en aquesta competició.

 
Comentaris

Destaquem