L'escola Sant Cugat s'exhibeix per Festa Major

Mig miler de persones han vist ballar els 140 nens i nenes de l'escola de dansa

Les 140 nenes i nens de l'Escola Sant Cugat, que dirigeix Rosa Lechon, han participat en el Festival de Final de Curs de hip-hop. Aquest ha estat el sisè any (el quart a la plaça de Can Quitèria) que aquesta escola de dansa ho celebra coincidint amb la Festa Major de Sant Cugat. Els alumnes, dels 3 als 30 anys, han ofert 28 actuacions al mig miler de persones que no s'han volgut perdre l'espectacle d'una hora i mitja de durada, aquest dimecres, 29 de juny, a la tarda. L'acte ha finalitzat amb l'actuació del grup amateur Nouva's, del coreògraf Kiko López.

El Festival de Final de Curs l'Escola Sant Cugat ha estat possible, un any més, gràcies a la col·laboració de l'Associació de Veïns de Centre Estació, que presideix Vicenç San Francisco.

El TOT, amb la Festa Major

Hi han participat nenes i nens de 3 a 30 anys FOTO: Haidy Blanch

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat. 

 

Des de llavors, i fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donaran forma a la festa grossa més llarga del municipi. 

 

Com no podia ser d'una altra manera el TOT farà un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de sí la Festa Major. Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podreu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem