L'esport femení també és protagonista amb la celebració de les 5 Milles

Laura Domínguez, atleta del Cerdanyola CH, finalitza primera amb un temps de 32 minuts i 32 segons. Han completat els 8,095 quilòmetres de la cursa un total de 137 atletes

Laura Domínguez, qui l’any passat va finalitzar en segona posició, ha estat la guanyadora d’enguany de les 5 Milles Femenines. La corredora del Cerdanyola CH ha liderat la cursa des del primer quilòmetre i ha acabat imposant-se amb 1 minut i 47 segons d’avantatge respecte la segona classificada, Rachael West (Club Natació Valldoreix).

La vencedora ha assegurat que “aconseguir una victòria aquí, amb l’exigència de la cursa i l’alt nivell que hi havia, era complicat. Estic contenta”. Tanmateix, ha dit que “poder celebrar el dia de la dona treballadora corrent i rodejada de dones, és una iniciativa fabulosa”.

La cursa ha tingut un total de 150 participants, de les quals 137 han arribat a la meta. La participació ha estat lleugerament més baixa que la de la temporada passada. Les classificacions de la cursa de les 5 Milles es poden consultar a Championchip.cat. 

117 participants a les categories de formació

Des de l'any passat competeixen nens i nenes en les categories de formació. FOTO: Lali Puig

Per segon any, les curses les categories de promoció les han corregudes noies i nois. S’han disputat un total de tres curses, la infantil-cadet, amb 34 atletes, l’aleví, amb 21 atletes, i la prebenjamí-benjamí, amb 62 atletes

Els guanyadors han estat Jaume Wager (Arnau Cadell) i Abril Calero (Cerdanyola CH) en la categoria infantil-cadet; Jan Cristel (Thau) i Sofia Yan Ballesteros (Cerdanyola CH) en la categoria aleví; i Ricardo Blanco i Mònica Hérnandez (Junior), en la categoria prebenjamí-benjamí.

Les dones de Protecció Civil, homenatjades

En aquesta ocasió, i per primera vegada en les 12 edicions, l'organització no ha fet un homenatge a una atleta. Enguany ha decidit retre un homenatge a l'equip de dones de Protecció Civil. Àngels Sayol, cap d'equip de Protecció Civil, ha assegurat que “és un honor i és molt gratificant rebre aquest homenatge”. 

L'organització, amb Noestássola

L'organització, l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix i el Complex Esportiu EMD de Valldoreix, han fet un donatiu de 1.000 euros a l'associació en contra la violència de gènere, Noestássola.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem