L'Europa International School, subcampió del torneig de futbol ISSA

Els locals perden a la final davant el Saint Dominic's International School de Portugal (0-1)

L’Europa International School de Sant Cugat ha organitzat entre el dijous 6 i aquest dissabte 8 de novembre el Torneig Internacional de futbol masculí de l'International Schools Sports Association (ISSA), en el qual han participat 135 esportistes de països com Portugal, Turquia, Anglaterra o Escòcia. L'Europa ha disputat la final però s'ha quedat a les portes de guanyar-la. El campió ha estat Saint Dominic's International School de Portugal, que s'ha imposat per 1 gol a 0 en un partit molt emocionant i intens fins al final.

Les deu escoles que han participat en aquest torneig han estat les següents: American School Madrid, Saint Michael’s College, Deutsche Schule London, Europa International School, Bilkent Laboratory & International School, Southbank International School, Egham International School, International School Aberdeen, Saint Dominic’s International School, i International School London.

Una aposta ferma per aquest projecte
Un any més, l'organitzador del torneig, Àlex Parera, ha remarcat "el fet que les famílies acullen a aquests esportistes a les seves cases. Hi ha també un treball de compartir, d'intercanvi entre cultures". Parera ha assegurat que l'escola continuarà apostant per ISSA: "La idea era tenir un projecte esportiu internacional i ho estem aconseguint amb aquesta associació. La intenció és continuar fent-ho i, perquè no, també amb altres esports com el tennis o el bàdminton".

L'Europa International School ja ha organitzat diferents torneigs ISSA en futbol masculí i femení i també en bàsquet masculí i femení.

 
Comentaris

Destaquem