L'Handbol Sant Cugat classificat per a les semifinals de la Copa Catalana

El club santcugatenc jugarà l'eliminatòria en camp neutre vers a un equip d'una categoria superior, el CH Bordils

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat es classifica per a les semifinals de la Copa Catalana Gonzalo Usero després de vèncer en els quarts de final a l'OAR Gràcia Sabadell, el diumenge 10 de juny. Amb aquesta victòria, els vermell-i-negres jugaran contra el Club Handbol Bordils el 16 de juny a les 17.45h a Barberà del Vallès.


El CH Sant Cugat va començar el partit molt seriosament en el pavelló de l'OAR Gràcia, amb una gran defensa. Quan s'havien disputat 10 minuts de partit, els santcugatencs van començar a marcar les primeres distàncies vers l'equip de Sabadell. Amb el so del xiulet, que significava la mitja part, els vermell-i-negres s'imposaven 8 gols a 14.


En la reapresa, i gràcies a la gran renta aconseguida a la primera part, el CH Sant Cugat es va dedicar a controlar el partit. No obstant això, l'equip sabadellenc va retallar distàncies i es va col·locar a tan sols 2 gols. Va ser doncs quan els santcugatencs van jugar amb el cap fred i van aconseguir vèncer finalment per un resultat de 27 a 30.


Ara, el primer equip del CH Sant Cugat s'haurà de veure les cares vers al CH Bordils, l'únic equip de Divisió de Plata. En la darrera eliminatòria, els gironins van eliminar al KH-7 BM Granollers per un únic gol (28-29). David López, tècnic del club, assegura que van tranquils a l'eliminatòria: "Estem encadenant bons resultats durant la competició i això, ens ha fet arribar a les semifinals. Ara, ens toca gaudir el partit sense cap mena de pressió".


No obstant això, quan el tècnic és preguntat pel plantejament del partit, respon que ells no tiraren la tovallola: "Nosaltres intentarem aguantar durant tot el partit i ser competitius. Sempre que hem jugat amb un equip de la part alta, hem tret la millor cara de nosaltres".


En cas de vèncer, la final es disputa el diumenge 17 de juny a les 19h a Bordils. En les altres semifinals, el Club Handbol Sant Esteve Sesrovires i el BM La Roca buscaran el bitllet per a la final, disputant el partit també a Barberà dissabte 16 de juny a les 16.00h.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem