L'Handbol Sant Cugat finalista de la Copa Catalana

El conjunt santcugatenc venç el Joventut Handbol Mataró i es classifica per jugar la Supercopa de Catalunya

L'Handbol Sant Cugat disputarà aquest diumenge, a les 13 hores, a Blanes, la final de la Copa Catalana contra l'Handbol Bordils. El conjunt santcugatenc ha superat en la semifinal de la Fase a 4 el Joventut Handbol Mataró, per 42-41, després de dues pròrrogues que han acabat en empat i una tanda de penals.

El passi a la final de la Copa Catalana permetrà a l'Handbol Sant Cugat disputar la Supercopa de Catalunya la pròxima temporada. Això significa que disputaran les semifinals de la Supercopa contra el FC Barcelona o el BM Granollers, els dos equips de lliga ASOBAL.

Pel que fa a aquesta Copa Catalana, l'Handbol Sant Cugat ha jugat un total sis partits. N'ha guanyat cinc –dos de la fase de grups, els vuitens, els quarts i la semifinal– i n'ha perdut un –el primer de la fase de grups–. Cal recordar que el Sant Cugat va finalitzar 6è del grup C de Primera Nacional.

La final, premi a una gran temporada

Joan Sancho ha assegurat que arribar a aquesta final és una fita molt important pel club: "És important perquè estem jugant contra equips de Primera Nacional i de Plata. És una competició de prestigi i de molt nivell". Sancho afegeix també que és una bonica manera de finalitzar "una gran temporada" i també té el premi de disputar una Supercopa "molt atractiva per la ciutat" amb el Barça o el Granollers.

El partit contra l'Handbol Bordils té, segons el tècnic santcugatenc, un clar favorit: "El Bordils és a priori molt superior, fa dos anys que juga a Plata i aquest any s'ha salvat sense problemes. A més nosaltres físicament estarem molt més castigats pel partit d'avui". Amb tot, Sancho assegura que l'equip té moltes ganes: "Volem jugar amb intensitat. No descartem res".

 
Comentaris

Destaquem