L'handbol santcugatenc, present en els equips juvenils de la selecció catalana

Els dos últims entrenadors del sènior masculí del CH Sant Cugat, David López i Xavi Vilella, prepararan els equips juvenils de la selecció catalana pel Campionat d'Espanya per comunitats autònomes

David López "Lupus", santcugatenc i exentrenador del sènior masculí del Club Handbol Sant Cugat, renova amb l'equip juvenil masculí de la selecció catalana. D'altra banda, Xavi Vilella, actual tècnic del primer equip masculí del club vermell-i-negre, ha fitxat com a entrenador del juvenil femení de la selecció de Catalunya.


D'aquesta manera, els dos entrenadors comencen un nou repte amb els conjunts catalans juvenils, un repte que es materialitzarà en el Campionat d'Espanya per seleccions disputat a Valladolid entre el 2 de gener del 2019 i el 7 del mateix més.


Per a Xavi Vilella, que a més és el segon entrenador de l'equip absolut femení de la selecció catalana: "Fa il·lusió que la Federació pensi un altre cop en tu. És una mostra de què va agradar el treball realitzat en la meva primera etapa". A més, el tècnic té clars els objectius: "Nosaltres volem guanyar el campionat. En els últims anys, l'equip sempre ha estat a dalt, així que volem lluitar per estar en les posicions capdavanteres".
 

 
Comentaris

Destaquem