L'infantil femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat s'adjudica la Copa d'Espanya

El cadet A ha estat tercer i el cadet vermell, primer

L'equip infantil A femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat és el nou campió de la Copa d'Espanya, competició que s'ha jugat a Guadalajara, del 27 al 30 de desembre. El conjunt que entrena Joshua Pérez ha guanyat els 7 partits que ha disputat, cedint només 2 sets en tot el campionat. En la final, les santcugatenques han derrotat el CVB Barça, per 2 sets a 0, i han demostrat ser el millor dels 32 equips participants.

En les semifinals, el DSV CV Sant Cugat ha superat (2-1) el Seguros GP Santomera de Múrcia; en quarts de final, a l'RGC Covadonga d'Astúries (2-1), i en vuitens de final, al CV Alcobendas de Madrid (2-0). En la primera fase, les de Joshua Pérez han acabat liderant el grup G, en derrotar el Playas de Benidorm (2-0); el CV Torrejón de Madrid (2-0) i al CV Cangas de Onís d'Astúries (2-0).

Joshua Pérez: “Hem guanyat els 7 partits, i ho hem fet amb un bon joc i sent molt regulars”

L'entrenador de l'infantil A, Joshua Pérez, ha explicat que “estic molt content. Hem estat el millor equip de la Copa d'Espanya perquè hem guanyat els 7 partits que hem jugat, i ho hem fet amb un bon joc i sent molt regulars”. Pérez també ha destacat “la participació de totes les jugadores de l'equip” en aquest estatal.

L'infantil A ha superat, a més, el subcampionat que va aconseguir el 2017, quan va perdre la final (2-0) amb el CV Vall d'Hebrón de Barcelona.

Les 11 protagonistes

Les 11 jugadores que han aconseguit el títol han estat Tània Moreno (capitana), Aina Mas, Zoi Mavrommatis, Lucía Marzá, Maria Brun, Chiara Gennari, Rebekka Roig, Clàudia Expósito, Martina Lago, Laia Argemí i Nora Garrell.

Zoi Mavrommatis podria jugar el PreEuropeu amb la selecció espanyola infantil

La jugadora de Sant Cugat, Zoi Mavrommatis, que està concentrada en la permanent de la Federació Espanyola de Voleibol, podria entrar en la llista definitiva per jugar amb la selecció espanyola de voleibol el PreEuropeu, a França.

En la primera fase del Campionat de Catalunya de 1a Divisió (grup A), el DSV CV Sant Cugat és el líder d'entre 8 equips

El cadet A, tercer, i el cadet vermell, primer

El cadet A del DSV CV Sant Cugat ha estat 3r entre 32 equips a l'estatal, que també s'ha jugat del 27 al 30 de desembre, però en aquest cas a Valladolid. En la categoria Cadet 1 Femení, el DSV CV Sant Cugat s'ha classificat per darrere del Voleibol Rivas de Madrid i el Volei Grau de Castelló. En el partit pel 3r i 4t lloc, les santcugatenques han guanyat (2-0) al Colegio San Ignacio d'Astúries.

El cadet vermell ha estat el campió de la categoria Cadet Femení 3 d'entre 32 conjunts, per davant del CVB Barça i el Licenciados Grupo Gefiscal de Càceres. En la final, el DSV CV Sant Cugat ha derrotat (2-0) al CVB Barça.

El CV Sant Cugat, amb 17 equips

Amb 17 equips (8 infantils i 9 cadets i juvenils), el DSV CV Sant Cugat ha tornat a ser el club amb més nombre d'equips a la Copa d'Espanya.

 
Comentaris

Destaquem