L’infantil i l’aleví del Junior FC, campió i subcampió de Catalunya

L'equip infantil A femení s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya d'hoquei sala, i l'equip aleví A masculí, subcampió de Catalunya d'hoquei sobre herba

L'equip infantil A femení del Junior FC s'ha coronat campió de Catalunya d'hoquei sala, en el grup A. Després de 7 jornades de competició (del 5 de març al 16 d'abril), les santcugatenques han acabat primeres de 8 conjunts amb 18 punts, per davant de l'Atlètic Terrassa HC i del Club Egara, ambdós conjunts amb 16 punts. Les blau-i-negres han fet un balanç de 6 victòries i 1 derrota, contra el CD Terrassa (0-1) en el primer partit de la competició.

En hoquei sala, també cal destacar les primeres posicions del Junior FC en els Campionats de Catalunya Infantil Masculí GB-1 i GC-2. En el Campionat de Catalunya Infantil Femení Grup B, el Junior FC ha estat tercer.
 

L'aleví A, subcampió

Equip aleví A del Junior FC, d'esquerra a dreta: Lucas Abad, Ignasi Vilumara, Bruno Martí, Aleix Bozal, Bruno Font, Gerard Salles, Adrià Moyá i Santi Pujol FOTO: Cedida

L'equip aleví A masculí del Junior FC ha estat subcampió del grup A del Campionat de Catalunya d'hoquei sobre herba, amb els mateixos punts –36– que el primer, el Club Egara. En el partit d'anada, en la primera jornada del campionat, el Junior FC va perdre (3-0) al camp del Club Egara, i en la tornada els blau-i-negres es van imposar per 4 gols a 2.

Els santcugatencs han guanyat 12 partits i n'han perdut 2. Les dues derrotes han estat fora de casa, amb el Club Egara (3-0), en la primera jornada, i amb el CD Terrassa (4-3), en la novena. Han jugat 14 jornades, del 21 de desembre al 23 d'abril. Han estat segons de 8 conjunts.

 
Comentaris

Destaquem