L'International Tennis Senior Open Valldoreix, amb 107 inscrits

Aquest campionat de tennis es jugarà al Club Esportiu Valldoreix del dilluns 3 al dissabte 8 de setembre i forma part del circuit internacional de jugadors veterans i és puntuable pel rànquing ITF de veterans

El Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis, l'empresa responsable de la gestió esportiva de l'entitat, organitzaran, del dilluns 3 al dissabte 8 de setembre, la segona edició de l'International Tennis Senior Open Valldoreix. Aquest campionat de tennis forma part del circuit internacional de jugadors veterans i és puntuable pel rànquing ITF de veterans.

La competició, que es juga en individuals, dobles i dobles mixtes, es jugarà en la superfície de terra batuda en moltes categories, de +35 a +75 anys, en les categories masculina i femenina. S'hi han inscrit un total de 107 tennistes, majoritàriament catalans i espanyols, però també de diferents països europeus com Suècia, Itàlia i França. També hi jugaran tennistes del Club Esportiu Valldoreix. Les finals es jugaran el dissabte 8 de setembre, a partir de les 9.30 hores.

La segona edició de l'International Tennis Senior Open Valldoreix ha aconseguit un salt qualitatiu, ja que enguany té categoria 4, una més que la primera edició.

 
Comentaris

Destaquem