L'Olimpyc demana que es voti la seva proposta per posar calefacció al pavelló

El president de l'Olimpyc Floresta FS ha demanat "a tota la gent que ha passat fred al pavelló de la Floresta, que és molta, que voti aquest projecte"

L'Olimpyc Floresta Futbol Sala ha explicat durant la presentació oficial dels equips que el club segueix treballant de valent per aconseguir que, finalment, l'Ajuntament de Sant Cugat acabi instal·lant calefacció al pavelló municipal de la Floresta. Quan el presentador de l'acte, Martí Àngel, ho ha explicat els prop de 200 familiars que hi havia a la grada han fet un llarg aplaudiment.

Mira les millors imatges de la presentació de l'Olimpyc Floresta FS.

La calefacció, una reivindicació històrica

Foto de família de jugadors i entrenadors de l'Olimpyc Floresta FS. FOTO: Haidy Blanch

Posar calefacció al pavelló de la Floresta és una de les 25 propostes que del 17 d'octubre al 6 de novembre se somet a votació ciutadana per decidir el destí dels 2 milions d'euros dels pressupostos participatius. Els ciutadans han d'escollir 12 projectes definitius que s'executaran. La Taula de Ciutat ha seleccionat, després d'una revisió tècnica, aquests projectes d'entre les 955 propostes presentades inicialment per la ciutadania.

L'objectiu principal dels Pressupostos Participatius és implicar la ciutadania en la presa de decisions responsables sobre el destí d'una part dels recursos públics.

Ruiz: "Demanem a tota la gent que ha passat fred, que voti"

La presentació ha comptat amb l'actuació del grup d'animació BCN Cheer. FOTO: Haidy Blanch

En aquesta línia, el president de l'Olimpyc Floresta, Àngel Ruiz, ha explicat al TOT Sant Cugat que "quan es van convocar els projectes participatius, vam presentar el nostre projecte perquè volem aprofitar tots els camins possibles per millorar la instal·lació. Es van presentar moltíssimes propostes i la nostra ha estat una de les 25 finalistes. Ara demanem a tota la gent que ha passat fred al pavelló de la Floresta, que és molta, que voti aquest projecte".

13 equips i 140 jugadors

Un dels 13 equips de l'Olimpyc Floresta FS, a la presentació. FOTO: Haidy Blanch

L'Olimpyc Floresta Futbol Sala ha presentat els seus 13 equips i 140 jugadors per aquesta temporada 2016-2017. Els 13 equips són 2 sèniors, 2 juvenils, 1 juvenil femení, 2 cadets, 2 infantils, 1 aleví, 2 benjamins i 1 prebenjamí. Enguany, el club florestà té el mateix nombre de conjunts que la temporada passada, amb un aleví menys, però amb un cadet més. Té una vintena d'entrenadors. L'acte ha comptat amb l'actuació del grup d'animació BCN Cheer.

Xaloc Rion, nou director tècnic esportiu

Les grades del pavelló municipal de la Floresta s'han omplert per seguir en directe la presentació. FOTO: Haidy Blanch

Xaloc Rion, que fins a la temporada passada era l'entrenador del primer equip, és el nou director tècnic esportiu de l'entitat. Rion compta amb la col·laboració d'Oriol Madurell, nou coordinador esportiu de l'entitat, i de Gerard Zorita, responsable de les categories prebenjamí a aleví. Tots tres s'estrenen en el càrrec en tres responsabilitats que la temporada passada no existien.

El president de l'Olimpyc Floresta FS, Àngel Ruiz, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que l'entitat es troba "amb molt bona salut" i que l'objectiu del club per aquesta nova temporada "és consolidar el projecte, que el club sigui prou fort per continuar durant molt de temps".

Nova secció de BTT

Equip juvenil de l'Olimpyc Floresta FS. FOTO: Haidy Blanch

Una de les novetats d'aquesta temporada 2016-2017 és la creació d'una secció de BTT, que lidera Lenart Tolleson. Són un grup d'una vintena de pares de jugadors de l'Olimpyc que ja s'han federat a la Federació Catalana de Ciclisme. Per poder crear aquesta nova secció, l'Olimpyc ha hagut de modificar els estatuts de l'entitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem