L'Olimpyc Floresta FC obre la lliga davant el CFS Ciutat de Mataró

El conjunt, dirigit aquesta temporada per Nico Montoya, iniciarà el seu periple a la 3a Nacional visitant un dels camps més complicats de la competició, el del conjunt mataroní

El primer equip masculí de l'Olimpyc Floresta FS debutarà, jugant com a visitant, vers l'Spall CFS Ciutat de Mataró, el diumenge 22 de setembre a les 11.45 hores. Enquadrat per segon any consecutiu en el grup 1 de 3a Nacional, l'equip intentarà assolir la permanència com més aviat millor per no patir tant com l'any passat.

"És un debut complicat. És un equip molt fort i un camp difícil de jugar", apunta Nico Montoya, entrenador nouvingut a l'equip florestà. "Tanmateix, hem fet una temporada de menys a més i arribem bé per a aquest primer partit", aclareix el tècnic en relació als 3 partits amistosos que ha disputat l'equip durant la pretemporada: derrota 0 a 1 amb el CFS Molins 99, nova derrota vers a l'AE Penya Esplugues per 6 a 3 (tot i anar guanyant a la mitja part per 2 a 3 davant un dels candidats de l'altra grup de pujar a 2a Nacional B) i victòria contra l'FS Castellar.

A més, el nou tècnic té clar els objectius de cara aquesta nova temporada: no patir tant com l'any passat, quan l'equip va assolir la permanència a les acaballes de la competició. "Ens volem salvar com més aviat millor i no tardar tant com l'any passat, ja que després es nota en la planificació de cara a la temporada vinent". 

 


Cares noves a l'equip


En aquesta nova temporada, l'Olimpyc Floresta comptarà amb diferents canvis en la banqueta i el terreny de joc. D'aquesta manera, Carlos Nicolás "Nico" Montoya serà l'encarregat d'agafar les rendes de l'equip, dirigit fins aquesta temporada per Jordi Rozas, després d'estar el darrer any i mig al capdavant de la banqueta del Sant Joan de Vilassar FS, equip enquadrat al mateix grup que els florestans. A més, en aquest periple l'acompanyarà Òscar Ruiz, exporter de l'Olimpyc Floresta FS. 

A més, la renovació de l'equip no parteix tan sols de la banqueta, ja que de la darrera temporada només són 6 els jugadors que continuen: el porter Nicassio Piazza i els jugadors Dani Martí, Iñaki Rosés, Pau García, Joan Ferrer "Nito" i Edu García, tot i que aquest últim es va perdre quasi tota la temporada per un problema en la seva fitxa. D'altra banda, Sebas Ponce, Victor Olivera i Roberto Mesa pugen del filial del conjunt florestà.

Amb tot, l'Olimpyc Floresta FS ha incorporat als jugadors del Gràcia Futbol Sala Club Dani Freixes i Pol Pérez (porter), Bernat Batllori (del juvenil del Broncesval Montcada), a més de la volta de Miki Verdaguer, després d'un any amb el FS Pallejà a la 2a Divisió Nacional B, per reforçar les baixes sofertes: David Recasens i Bernat Castells, que provaran sort en un altre equip, Fernando Echevarria que es retira, Guille Munté (marxa a Anglaterra per temes laborals), i Carlos López i Xavier Llordella.

 


Partits en la primera meitat de lliga


Així doncs, de nou 20 seran els equips que lluitaran per complir els seus objectius: recuperar la categoria, buscar un ascens històric o bé, quedar el més amunt possible, això si, tots intentant eludir les posicions de descens. Amb això, enguany 5 seran els nous equips en aquesta categoria: el descendit FS Canet de 2a Divisió Nacional B i els ascendits de la Divisió d'Honor Catalana CFS La Unión - Peña Johan B, l'AE Xarxa Horta i el CN Caldes CFS (tots ells del grup 1) i el Pou Escorial (grup 2), després que la darrera campanya el Ripollet FS assolís l'ascens i el FS Sant Cugat, el Gràcia Futbol Sala Club i el CFS Montcada descendissin. A més, enguany, el CFS Esparreguera competirà en l'altre grup, el grup 2.

Amb tot, els equips que competiran en el pavelló municipal de La Floresta en la 1a volta seran el Pou Escorial, l'Arrahona, el CE Vacarisses, l'Estel Vallseca, el CE Jesús-Maria, el FS Canet, el Cover Premià de Mar CF i el CN Caldes CFS. D'altra banda, els florestans visitaran, en la 1a meitat de lliga, els camps de l'Spall CFS Ciutat de Mataró, el CFS Montsant, el Sant Joan de Vilassar FS, l'Arrels, el CFS Arenys de Munt, l'AE Xarxa Horta i el CFS La Unión - Peña Johan B.
 

 
 
Comentaris

Destaquem