L'Olímpyc Floresta FS i el Futbol Sala Sant Cugat empaten en un derbi vibrant (1-1)

Fernando evita que el FS Sant Cugat aconsegueixi la seva primera victòria de la temporada amb un gol a falta de 25 segons pel final. Richi havia fet el 0-1

Olímpyc Floresta FS 1 - Futbol Sala Sant Cugat 1

Olímpyc Floresta FS: Aitor, Fernando, Miki, Uri i Pirata. Suplents: Víctor, Xavi, Martí, Litus, Dani, Diego i Martí Arimany.

Futbol Sala Sant Cugat: Palau, Xaus, Casas, Jordi i Richi. Suplents: Pol, Pau, Rubira, Xavi, Enric, Isaac i León.

Gols: 0-1 Richi (22'), 1-1 Fernando (39')

14ª jornada de lliga, grup 3 de Segona Divisió B. Pavelló de Can Llobet, La Floresta, 250 espectadors


L'Olímpyc Floresta FS i el FS Sant Cugat han protagonitzat aquest dissabte 14 de desembre a la tarda el primer derbi de la temporada a Segona Divisió B. Els florestants han salvat un punt gràcies a un gol de Fernando quan faltaven 25 segons per a que finalitzés el partit, mentre que els santcugatencs han sumat el seu primer punt de la temporada després de 13 jornades sense fer-ne cap.

Els locals han dominat el joc gairebé en totes les fases del partit, i han tingut a les seves botes les millors ocasions. El FS Sant Cugat, en canvi, ha apostat per defendre amb intensitat i buscar el gol al contraatac. El plantejament dels visitants ha donat els seus fruits en una jugada aïllada en el minut 2 del segon temps, quan Richi ha fet el 0-1 elevant la pilota per sobre d'Aitor Sola. Els locals han buscat amb insistència l'empat i l'han trobat quan el partit ja arribava a la seva conclusió. Fernando ha superat a un extraordinari Jordi Palau creuant la pilota a la mitja volta.

Partit de defenses
El FS Sant Cugat és l'equip més golejat de la lliga, i l'Olímpyc Floresta el cinquè. Tot i així, en el partit d'aquest dissabte la defensa de tots dos equips s'ha imposat a l'atac. El Futbol Sala Sant Cugat ha deixat a zero la seva porteria 39 minuts i mig, tot i cal aclarir que l'Olímpyc ha fallat gols cantats, i Jordi Palau ha parat molt. Molt a tingut a veure el plantejament que ha posat sobre la pista Albert Tejero: fer-se fort darrera. No és tan vistós, però certament, ha donat resultat.

Noms propis
El nom propi del partit és el de Fernando. Ha estat el jugador de l'Olímpyc que ha tingut més protagonisme, i l'autor del gol d'un empat que psicològicament té sabor a victòria. El 10 dels florestans està a tot arreu, i l'equip ho agraeix. El seu caràcter, malgrat tot, li juga a vegades males passades. Aquest dissabte ha vist la targeta groga i ha fregat la vermella en diverses accions. Al FS Sant Cugat el protagonista ha estat Jordi Palau, que avui ha disputat els 40 minuts, i ha evitat que l'Olímpyc s'endugués el partit. Marc Rubira, amb el dorsal número 19, ha debutat al minut 8 del segon temps.

Com han vist el partit els entrenadors
Xaloc Rion, tècnic de l'Olímpyc Floresta FS, ha dit que "es pot jugar a futbol sala de moltes maneres. Ells han fet el seu partit i ho han fet bé". En qualsevol cas, Rion s'ha mostrat descontent pel resultat: "Marxo molt emprenyat. Penso que a nivell de plantilles, avui per avui, és superior la nostra. És responsabilitat meva que amb una plantilla superior no haguem guanyat els tres punts".

Albert Tejero, entrenador del FS Sant Cugat, ha reconegut que "ha estat una llàstima encaixar l'empat. El plantejament ha estat molt bo. La clau han estat les dues ocasions que hem tingut al final, un doble penalti i dos u contra u, un del Xaus i un del Pau, que no han entrat. Si féiem el 0-2 haguéssim guanyat". Tejero ha apuntat també que "avui els jugadors s'han adonat que poden competir amb qualsevol".

El derbi, dins i fora de la pista
El partit ha estat força net dins la pista, no hi ha hagut enganxades ni accions polèmiques, que acostumen a haver moltes en aquest tipus de partits. En canvi, el partit ha estat més calent a la grada. Les aficions d'un i altre equip s'han encarat quan l'Olímpyc ha empatat el partit, i algun aficionat ha perdut els papers. La Policia Local ha hagut d'intervenir per evitar aldarulls més greus.

Com queda la classificació
No hi ha forces canvis. L'Olímpyc Floresta continua tretzè amb 12 punts, mentre que el Futbol Sala Sant Cugat és cuer amb un sol punt. En la pròxima jornada l'Olímpyc jugarà a la pista del CFS Esparraguera i el FS Sant Cugat rebrà el 5 Martorell Club Sala.


 
Comentaris

Destaquem