L'Olimpyc Floresta torna als entrenaments per a intentar retornar a 2a B Nacional

L'equip florestà de futbol sala té tancats 4 amistosos durant la pretemporada per a preparar el seu retorn a 3a Nacional, després del descens consumit la darrera temporada

L'Olimpyc Floresta FS començarà el pròxim dilluns 27 d'agost la pretemporada per preparar-se pel seu retorn a 3a Nacional, després de no aconseguir mantenir categoria la darrera temporada. L'equip, entrenat per primera temporada per Jordi Rozas, debutarà en lliga a la pista del CE Vacarisses, el dissabte 22 de setembre a les 18 hores.


Durant la pretemporada, l'equip jugarà diferents amistosos. El primer d'ells serà vers el Cerdanyola Futbol Sala de 2a B Nacional, el divendres 7 de setembre i aquell mateix cap de setmana, jugarà vers el Laguna FS el diumenge 9, equip que milita a 3a Nacional.


El següent cap de setmana, l'Olimpyc Floresta tornarà a jugar dos enfrontaments, aquesta ocasió també amb dos equips de 3a Nacional. El divendres 14 de setembre serà el torn de l'AE les Corts Ubae, mentre que el diumenge disputarà l'últim amistós enfront del Club Sala 5 Martorell.


Intentar tornar a 2aB


Després de perdre categoria, el principal objectiu de l'Olimpyc Floresta és tornar a la 2a B Nacional. No obstant això, Jordi Rozas es mostra prudent: "El meu primer objectiu és consolidar-nos com equip, competir i veure on ens situem al principi de la temporada. Després d'això, si les coses van bé ja lluitarem per a recuperar la categoria".

 

Gruix de jugadors de la darrera temporada


De la temporada anterior en son 9 els jugadors que renoven: el porter Nicassio Piazza, Manel Rion, Carles Jiménez, Guillem Munté, Fernando Echevarria, Bernat Castell, Eduard Garcia, Xavier Martín i Daniel Martí. A més, Pau jugarà aquest any al primer equip i Víctor alternarà la temporada amb els dos sèniors del club.


Tanmateix, el club compta amb importants baixes de cara la temporada vinent. El tanca Miquel Verdaguer va estar rifat per diferents conjunts de 2a B Nacional, emportant-se'l finalment el Futbol Sala Pallejà; l'ala Marc Espada provarà sort al Club Natació Sabadell; el japonès Yuya Iwatta seguirà amb el seu projecte d'aprenentatge en el Barceloneta Futsal Club Esportiu, també de 2a B Nacional; mentre que el porter Guillem Luid penja les botes definitivament.


En el capítol d'altes, Xavi Llordella, del Futbol Sala Solsona, ocuparà la posició sota pals deixada per Guillem Luid, mentre que l'esquerra, Jofre Villén, serà fitxat del Futbol Sala CE Montseny. A més, el juvenil Iñaki Roses, jove amb molta projecció i seleccionat per l'equip espanyol sub 19, abandona l'AE les Corts Ubae per a militar en l'Olimpyc Floresta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem