L'Olivera A, terceres en la Final Nacional de Catalunya de voleibol aleví femení

Les santcugatenques, després de quedar segones en la lligueta de classificació, van vèncer per 4 quarts a 0 al club Sagrat Cor de Sarrià, consolidant-se en la tercera posició del campionat

El diumenge 27 de maig es va celebrar a Valldoreix la Final Nacional de Catalunya de voleibol en categoria aleví femení. En ell hi participava un equip santcugatenc, l'escola Olivera A, que finalment va pujar al podi en el tercer graó.


La competició es va dividir en dos grups. En el primer hi havia la presència de quatre equips, mentre que el segon el formaven tres clubs. En aquest últim grup, estava l'equip santcugatenc, junt amb Club Voleibol Vilassar i el Col·legi Claver de la província de Lleida. Els equips de cada grup es van enfrontar en una lligueta al matí, jugant partits de 4 parts, per determinar l'eliminatòria que disputarien en la jornada de la tarda. D'aquesta manera, els primers de cada grup s'enfrontarien a la final; els segons de grup, el tercer i quart lloc; i així successivament.


Les santcugatenques aconseguien assolir la 2a posició del grup 2, després de perdre el primer partit contra el Col·legi Claver (1 quart guanyat i 3 perduts) i d'empatar vers el Club Voleibol Vilassar (2 quarts guanyats i 2 perduts). Aquesta segona posició les permetia disputar a la tarda una medalla. Enfront, el Sagrat Cor de Sarrià, equip que quedava en la mateixa posició que les locals, però en el grup 1. El balanç de l'equip barceloní va estar de dues victòries (3 parts guanyades i 1 perduda), enfront l'Igualada Volei Club i l'Escola Paidos, i de caure vers el Club Volei Sant Pere Pescador (amb una part guanyada i les altres tres perdudes)


En el partit disputat pel 3è i 4rt lloc, l'escola Olivera A vencia contundentment al Sagrat Cor de Sarrià, guanyant els quatre quarts, mentre que el Col·legi Claver s'imposava en la final en la cinquena part de desempat, després de la igualada en les 4 primeres (2 victòries i 2 derrotes) vers al Club Volei Sant Pere Pescador.


Per la seva banda, el Sagrat Cor de Sarrià s'emportava el premi dels valors, un premi concedit per la Unió de Consells Esportius de Catalunya. Aquest premi s'entrega a l'equip que desprèn uns costums positius per la pràctica esportiva: respecte pels rivals, puntualitat en les instal·lacions o practicar hàbits saludables, entre d'altres.


Per concloure la diada, l'entrega de trofeus va estar presidida per Dani Nart (president del Consell Esportiu Vallès Occidental Terrassa) i Xavi Dobón (Secretari General del CEVOT).

 
Comentaris

Destaquem