L'Olivera, el Catalunya i l'Handbol Sant Cugat guanyen les Jornades d'Handbol Escolar

A causa de la pluja, la competició només hi han participat 23 equips

La ZEM de la Floresta ha estat escenari aquest dissabte 18 de juny de les 24es Jornades d'Handbol Escolar, en la que enguany han participat 23 equips i 220 jugadors. La pluja ha estat la causant que en aquesta edició hagi baixat considerablement el nombre d'equips participants, donat que no s'ha pogut disposar de la pista exterior. Aquestes jornades estan dirigides als alumnes que fan handbol en els Jocs Esportius Escolars, en les categories benjamí, aleví, infantil masculí i infantil femení.

A diferència d'altres edicions, en aquesta només hi han participat equips de Sant Cugat. L'únic equip d'altres poblacions ha estat l'Handbol Polinyà. Hi han participat les escoles Turó de Can Mates, Avenç, Catalunya, la Floresta, Maragall, L'Olivera, Pi d'en Xandri, Ferran i Clua i Santa Isabel. L'escola Catalunya ha estat la que més equips ha aportat, amb dos benjamins i dos alevins.

Els guanyadors

En la categoria benjemí s'ha imposat l'escola L'Olivera, que ha guanyat al Pi de'n Xandri. En la competició aleví l'escola Catalunya A ha guanyat en la final a l'escola Santa Isabel. El torneig infantil s'ha disputat en format triangular, en el que l'equip A de l'Handbol Sant Cugat ha guanyat l'equip B. En la final infantil femenina, l'Handbol Sant Cugat ha superat l'Handbol Polinyà.

 
Comentaris

Destaquem