L’OMET dóna servei a 600 ciutadans de més de 40 anys

El programa d’Activitats Físiques per a Adults ha reunit aquest curs prop de mig miler de persones, 388 dones

L’Ajuntament de Sant Cugat, a través de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET) ofereix dos programes concrets per a aquest sector de la població. Són les Activitats Físiques per a Adults (de 40 a 65 anys) i les Activitats Físiques per a la Gent Gran (de més de 65 anys). Aquest curs 2014-2015 han participat 488 persones en el programa d’Activitats Físiques per a Adults, dels quals 388 han estat dones. Les diferents activitats que proposa aquest programa són gimnàstica de manteniment, esports usuals (futbol sala, hoquei i bàsquet), bàdminton, Pilates, ritmes llatins, tai-txi i ioga. La majoria es fan entre el Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler i l’escola Catalunya.

Eloi Rovira, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, explica que “cada cop hi ha més gent d’aquest sector de la població que fa esport” i que, d’aquesta manera, obliga l’Ajuntament i l’OMET a potenciar aquests dos programes. “És un dels reptes que tenim al davant”, subratlla el regidor d’Esports.

Esport a partir dels 65 anys

Les Activitats Físiques per a la Gent Gran (de més de 65 anys) han comptat amb una participació aquest curs 2014-2015 de més d’un centenar de persones, la majoria dones. L’Ajuntament, gràcies a la col·laboració dels centres d’atenció primària (CAP) i la Generalitat, també ofereix diferents circuits cardiosaludables repartits per la ciutat.

Total suport a les curses

L’Ajuntament de Sant Cugat col·labora en l’organització de diferents curses que es fan al municipi. És el cas, per exemple, de la Mitja Marató de Sant Cugat, la Sant Silvestre de Sant Cugat, la Cursa DiR, la Cursa Nocturna Popular Moonrace o la cursa solidària “Mou-te pel Parkinson”. El Cros Ciutat de Sant Cugat és l’única prova que organitza directament l’Ajuntament, a través de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET).

Aquesta informació està extreta del reportatge "Fer esport després dels 40", que va publicar el DIARI de Sant Cugat el 10 de juliol. El TOT Sant Cugat anirà publicant aquest reportatge amb diferents peces en els pròxims dies.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem