L'Open Ciutat de Sant Cugat de Tennis de Taula, tot un èxit

Al voltant de 150 persones han participat a la primera edició d'aquest torneig organitzat per la Unió Esportiva Sant Cugat

Prop de 150 palistes han participat els darrers dos dies, divendres 27 i dissabte 28 de desembre, al primer Open Ciutat de Sant Cugat de Tennis de Taula organitzat per la Unió Esportiva Sant Cugat. La competició s'ha distribuit en dues categories, federats i provincial, i en dues modalitats de joc, individual i dobles.

Pel que fa a la categoria de federats, el vencedor en la categoria d'individuals ha estat Josep Anton Velázquez (UE Sant Cugat), que ha vençut a la final a Anna Badosa (CTT Santa Eulària) per 3 sets a 2. El tercer ha estat Albert Soler, del CTT Borges. En la competició de dobles, els vencedors han estat la parella formada per Albert Gràcia i Roger de las Cuevas, que han vençut a la parella Jordi Verdejo-Álvaro Barreneche. En la categoria provincial el vencedor ha estat Carles Gil, per davant d'Albert Gràcia i Noel Adina (UE Sant Cugat)

En la categoria de federats els tres primers classificats de la categoria absoluta han rebut un trofeu i també premis en metàl·lic de 80, 40 i 20 euros. Quant a la categoria provincial han rebut un trofeu els dos primers classificats i un premi de 40 i 20 euros.

Una gran acollida
Josep Anton Velázquez, responsable de la secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat, ha explicat que l'experiència d'aquesta primera edició ha estat molt positiva: "Fer un torneig de federats i no federats a la vegada ha estat un repte. A nivell esportiu hem omplert inscripcions i tenim un nivell força destacable, amb 13-14 jugadors de Primera Nacional". Velázquez ha assenyalat també que "l'objectiu és donar continuitat a la competició. No tenim cap dubte que si posem una data més bona, serà un èxit segur".

 
Comentaris

Destaquem