L'Special Hockey 2011 comptarà amb prop de 130 participants

El Torneig Special Hockey per a jugadors amb discapacitat intel·lectual arriba enguany a la quarta edició i té previst comptar amb la presència d'entre 12 i 14 equips, tot i que encara està per confirmar el nombre final de conjunts

Des de fa quatre anys les instal·lacions del Junior FC acullen durant una tarda el Torneig Special Hockey. Es tracta d'un campionat d'hoquei sobre herba on hi participen diversos equips formats per nois i noies amb discapacitat intel·lectual. Aquest dissabte, a partir de les 16 hores, tindrà lloc l'esdeveniment que reunirà entre 100 i 130 jugadors.

Aquest any es disputa la quarta edició del torneig on l'hoquei es l'excusa per posar de manifest que l'esport es quelcom que tothom pot practicar, i sobretot, que tothom pot gaudir. Tal com explica l'Aleix Serrahima, l'organitzador del torneig, "volem integrar persones discapacitades a través de l'esport d'equip".

L'iniciativa l'ha fet possible al llarg d'aquests anys el Grup Catalonia, la Fundació La Tutela i el Taller Geroni de Moragas. El Junior FC ha jugat un paper clau en la disputa de l'Special Hockey, ja que any rere any ha cedit les seves instal·lacions per fer realitat el torneig.

Aleix Serrahima, que ha estat al capdavant de l'organització des dels inicis del Torneig Special Hockey, deixarà el càrrec un cop acabada l'edició d'enguany. "Han estat quatre o cinc anys de molta feina però em quedo sobretot amb tot el que m'han aportat els discapacitats", explica. Serrahima, que reivindica que "els discapacitats poden gaudir igual que tots amb l'esport", ha afegit que "són gent que cada dia t'ensenya coses".

 
Comentaris

Destaquem