L'Stade Toulousain guanya el Torneig Internacional sub-16 Ciutat de Sant Cugat

L'actual campió d'Espanya, el Club de Rugby Sant Cugat, finalitza segon

L'Stade Toulousain sub-16 ha quedat campió de la segona edició del Torneig Internacional sub-16 Ciutat de Sant Cugat, competició que ha tingut lloc aquest dissabte 4 i diumenge 5 de juny a les instal·lacions de la ZEM La Guinardera. L'equip francès s'ha imposat en la final al Club de Rugby Sant Cugat, que és l'actual campió d'Espanya.

El Club de Rugby Sant Cugat hi ha participat amb dos equips, l'A i el B. L'A ha arribat a la final sense perdre un sol partit, mentre que el B ha quedat vuitè. En el partit pel tercer i quart lloc, el Grenoble francès ha superat el Liceo Francés de Madrid. També hi han competit la UE Santboiana, l'RC L'Hospitalet i el FCTT Rugby (França).

Segons director del torneig Xavier Picó, "en aquesta segona edició hem pogut explotar la vocació internacional i portar rugbi de primer nivell. En aquest sentit l'objectiu l'hem complert". Picó també ha afegit que la voluntat del club és seguir apostant pel torneig: "Li volem donar continuïtat. Creiem que com a torneig de final de temporada és un torneig interessant".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem