L'ús del GPS i un nou recorregut de 23 quilòmetres, novetats de la 7a Transcollserola de BTT

Les inscripcions d'aquesta marxa en bicicleta tot terreny no competitiva es poden formalitzar fins el dijous 16 d'octubre

La utilització del GPS i un nou recorregut de 23 quilòmetres (amb un desnivell acumulat positiu de 648 metres) són les principals novetats de la setena edició de la Transcollserola de BTT, que organitzarà la Unió Ciclista el diumenge 19 d'octubre. Els ciclistes que no en tinguin en podran llogar un per 10 eurs, o comprar l’últim model de Compe GPS amb un descompte del 35% (només per als participants de la Transcollserola), el mateix dia d'aquesta prova no competitiva). Els tracks s’enviaran als ciclistes una setmana abans de la prova i també es facilitaran el mateix dia de la prova, a la carpa de Compe GPS.

Es manté el recorregut llarg de 62 km
Com ha estat fins ara, la Transcollserola de BTT tindrà una recorregut llarg de 62 km, amb un desnivell acumulat positiu de 1.300 metres. En tots dos recorreguts hi hauran 3 avituallaments amb productes sòlids i líquids.

La 7a Transcollserola de BTT, que forma part del Circuit de Gran Fons BTT de la Federació Catalana de Ciclisme, dóna pràcticament la volta al massís de Collserola i transcórrer per pistes forestals del parc, travessant els termes municipals de Sant Cugat, El Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Cerdanyola del Vallès.

La sortida del recorregut llarg es donarà a les 8 hores, i el curt, a les 8.30 hores. Tant la sortida com l'arribada serà al Parc Ramon Barnils. El temps mínim per completar el recorregut, ja que està limitat circular per dins del Parc de Collserola a més
de 20 km/h, serà de 3 hores. El temps màxim per acabar serà de 5 hores i mitja.

Com inscriure-s'hi
Les inscripcions es poden formalitzar fins el divendres 17 d'octubre, a les 12 hores. Els que disposin de llicència federativa hauran de pagar 20 euros, i els que no, 25 euros, però ho hauran de fer abans del diumenge 12 d’octubre. També es podran fer inscripcions el mateix dia de la prova, a partir de les 7 hores, al punt de sortida. Les inscripcions seran 5 euros més cares. El màxim número d'inscrits que ha estipulat l'organització són de 400 ciclistes. Aquesta marxa en bicicleta tot terreny no competitiva està oberta a majors de 16 anys. Els menors de 18 anys hauran de portar una autorització paterna. És obligatori l’ús de casc homologat.

Abans de la cursa, l'organització oferirà un esmorzar als inscrits i, un cop acabi la Transcollserola, una botifarrada. També s'entregarà una samarreta commemorativa.

 
Comentaris

Destaquem