La 12a cursa atlètica Medijocs reuneix 267 atletes al parc de la Pollancreda

La prova, organitzada pel Col·legi de Metges de Barcelona, s'ha realitzat en un circuit entre el parc de la Pollancreda i Can Borrell

La 12a edició dels Jocs Col·legials Esportius, els Medijocs, s'ha iniciat aquest dissabte 2 d'abril amb l'organització de la cursa atlètica que un any més ha tingut lloc a Sant Cugat. La prova, organitzada pel Col·legi de Metges de Barcelona, ha reunit 267 participants, 237 en la cursa de 5 milles (8 quilòmetres) i 30 en la cursa infantil. La cursa s'ha realitzat en un circuit entre el parc de la Pollancreda i Can Borrell on aproximadament el 50% del traçat ha estat asfalt i l'altre 50% pista de terra.

El circuit arriba fins a Can Borrell FOTO: Lali Puig

En la competició d'adults els vencedors han estat Iban Mañer Català, amb un temps de 28 minuts i 11 segons, i Elena López Martínez, amb un temps de 33 minuts i 52 segons. Els podis els han completat César Hernández Martínez i Ricard Verdaguer en la prova absoluta masculina, i Yolanda Riera Gironza i Carme Ballesteros Rosa en la prova absoluta femenina. L'organització també ha premiat els tres primers classificats veterans A (entre 40 i 54 anys) i els tres primers classificats veterans B (a partir de 55 anys).

Pel que fa a la cursa infantil, d'1 quilòmetre de recorregut, els vencedors han estat Èric Lóriz Lara, amb un temps de 4 minuts i 8 segons, i Berta Gangolells Galbany, amb un temps de 4 minuts i 31 segons. Manuel Adrián Peñafiel Clavijo ha estat segon i Roger Herrando Lóriz, tercer. En la categoria femenina Ainhara Adriana Peñafiel Clavijo ha estat segona i Alba González de Molina Barbadillo, tercera. Després de repartir tots els premis s'han sortejat regals dels espònsors entre tots els participants.

Un torneig de pàdel, la gran novetat

Una de les novetats de l'edició d'enguany dels Medijocs és l'organització d'un torneig de pàdel a Sant Cugat, concretament a l'Augusta Pàdel. La competició tindrà lloc el dissabte 7 de maig i les inscripcions es tancaran el 4 de maig. Hi podran prendre part un màxim de 16 parelles mixtes, i cadascuna de les quals haurà de tenir, com a mínim, un integrant que sigui metge.

Les bases del torneig i el formulari d'inscripció es troben al web dels Medijocs 2016.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem