La 18a Pedalada de BTT i la 5a Travessa de Running de Festa Major, amb 200 persones

En el recorregut llarg, de 22 quilòmetres, hi han pres part 98 persones, i en el curt, de 8,1 quilòmetres, 95 participants

Prop de 200 persones, entre ciclistes i runners, han participat aquest diumenge, 28 de juny, al matí, en la 18a Pedalada de BTT i la 5a Travessa de Running de Festa Major per Collserola. En el recorregut llarg, de 22 quilòmetres, hi han pres part 98 persones, i en el curt, de 8,1 quilòmetres, 95 participants. Cal destacar respecte els últims anys més presència de runners en aquest acte esportiu.

Aquesta activitat l'ha organitzat l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), amb la col·laboració de la Unió Ciclista Sant Cugat.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira, ha donat el tret de sortida dels dos recorreguts, en una activitat no competitiva que ha començat i acabat al Parc de la Pollancreda.

Seguiu la Festa Major amb el TOT

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem