La 8a cursa atlètica MediJocs, dissabte

L'organitza el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, amb sortida i arribada al Parc de la Pollancreda

Un any més, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona organitza aquest dissabte, 13 d'abril, la cursa atlètica MediJocs a Sant Cugat, amb sortida i arribada al Parc de la Pollancreda. Segons aquest organisme, s'han inscrit a la prova un total de 517 persones.

Les categories
L'organització ofereix les següents categories: infantil (fins als 13 anys); sènior (de 14 a 39 anys), veterà (de 40 a 49 anys), i superveterà (a partir dels 50 anys). Hi haurà dues sortides: la primera serà a les 9.30 hores i ho farà la categoria infantil, mentre que a les 10 hores es donarà el tret de sortida a la resta de categories. La categoria infantil completarà un circuit d'1 quilòmetre, mentre que la resta de categories haran de córrer 8 quilòmetres (del Parc de la Pollancreda a Can Borrell i de Can Borrell al Parc de la Pollancreda). Els avituallaments estaran ubicats a la meitat i al final de la cursa atlètica. Els participants podran recollir els dorsals i els xips a partir de les 9 hores.

La cursa atlètica vol ser una festa de l'esport del col·lectiu mèdic i estan convidats a participar-hi els metges, els membres del Col.legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC), els seus familiars i amics, el personal del Col.legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) i de les seves societats i del COEC i tots/es els/les professionals i treballadors del sector sanitari (hospitals, ABS, Administració, etc.).

Un cop finalitzi la cursa MediJocs, Col·legi Oficial de Metges de Barcelona farà el tradicional acte de lliurement de premis als tres primers classificats de cada categoria i també sortejarà diversos materials entre els assistents.

 
Comentaris

Destaquem