La cinquena Sant Silvestre de Sant Cugat, la més internacional

La cursa, de 10 quilòmetres, es farà el 31 de desembre, amb una vuitantena de corredors europeus i americans i més premis que mai

La cinquena Sant Silvestre de Sant Cugat serà l'edició amb el cartell més extens d'atletes internacionals, amb una vuitantena de corredors europeus i americans. La 16a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat Gran Premi Ibercaja se celebrarà, per cinquè any consecutiu, a la ciutat, i es farà el dimecres 31 de desembre, en una cursa de 10 quilòmetres. El tret de sortida es donarà a les 17.30 hores, a l'avinguda Pla del Vinyet (davant del Teatre-Auditori). El punt d'arribada estarà situat a la Rambla del Celler, davant de l'Ajuntament. El Club Atlètic Barcelonès, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, organitza aquesta prova atlètica que també és una prova puntuable pel Circuit l'Aliança.

Les inscripcions, fins el 27 de desembre
Segons l'organització, ja s'han inscrit uns 1.500 atletes i el màxim de corredors que admet l'organització és de 4.000 participants. Els que encara no ho han fet, poden formalitzar les seves inscripcions al web de la cursa fins el dissabte 27 de desembre o bé, presencialment, a les botigues santcugatenques Running Vallès, Thinksport, Runxperience, Benitosports Sant Cugat o a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), entre d'altres punts. El cost per apuntar-s'hi és de 16 euros (amb xip groc i assegurança) i de 18 euros (sense xip groc, però sí amb assegurança). La inscripció inclou, entre d'altres obsequis, una samarreta tèrmica. Aquells que vulguin que el seu pitrall sigui personalitzat s'hauran d'inscriure abans del diumenge 21 de desembre.

La Fira del Corredor
La Fira del Corredor s'instal·larà, un any més, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. El dimarts 30 de desembre estarà obert de 10 a 20 hores, i el dimecres 31 de desembre, de 10 a 16.30 hores.

El circuit és el mateix
El circuit, el mateix dels últims tres anys, i homologat per la Federació Catalana d'Atletisme, és el següent: Pla del Vinyet, Av. de les Corts Catalanes, carrer de Pau Casals, Rambla del Celler, Av. de Cerdanyola, carrer de la Creu, carrer de la Torre, plaça d'Octavià, carrer Santiago Rusiñol, A. Rius i Taulet, carrrer Lluís Companys, camí de Can Gantxet, camí de Rovira i Virgili, carrer de Jaume I, Can d'Olabarria, Safareigs, carrer Villà, Passeig de Can Mora, Rambla de Rivera, Rambla de Ribatallada, carrer Francesc Moragas i Rambla del Celler.


Antentas, Cutrina, Tizón, López i Cespedosa, a l'acte. FOTO: Artur Ribera

Més premis que mai

Si fins ara l'organització lliurava 25 premis els primers classificats i classificades de la cursa, ara ho farà en 40. "En aquesta cinquena edició ens hem bolcat en els premis (uns 150). Crec que som la cursa que més premis donem de tot l'Estat espanyol", ha assegurat Domingo López, director de la cursa en la presentació. Els tres primers i primeres de la classificació absoluta rebran un trofeu i diferents obsequis el mateix dia de la cursa, i la resta ho faran en un acte que està previst que es convoqui pel divendres 9 de gener, en un acte que se celebrarà, com cada any, a l'Ajuntament. També rebran un premi el primer classificat i primera classificada de cada categoria; per equips; el primer/a local, i la millor disfressa (individual i col·lectiva).

Contra el càncer
L'organització col·laborarà en aquesta edició amb la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC), la qual instal·larà una carpa en la Fira del Corredor, al Pavelló 3, perquè tothom que ho vulgui pugui fer un donatiu de 2 euros. L'eslògan d'aquesta campanya solidària serà 'Nassos contra el càncer'.

L'acte de presentació de la 16a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat s'ha celebrat aquest dimarts, 16 de desembre, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Cugat. L'acte l'han presidit, entre d'altres personalitats, Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Joan Cutrina, vicepresident segon de la Federació Catalana d'Atletisme; Domingo López, director tècnic de la 16a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, i Montserrat Cespedosa, representant d'Ibercaja, principal patrocinador d'aquesta cursa.

 
Comentaris

Destaquem