La Copa Catalana d'escalada de dificultat arriba a Sant Cugat

El rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc acollirà el 17 de setembre la tercera i última prova d'aquesta competició

Sant Cugat serà la seu el 17 de setembre de la tercera i última prova de la Copa Catalana d’escalada de dificultat. El rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc tornarà a acollir una prova prestigiosa d’aquesta disciplina, després del Campionat de Catalunya celebrat al setembre de l’any passat. L’organització ha explicat que les inscripcions es poden fer per internet a través de la Federació, i que s’espera una cinquantena de participants.

Aquest any la competició presenta novetats importants pel que fa a les categories, que passen a ser un total de cinc: sub-12, sub-15, sub-18, absoluta i veterans. Serà l’última oportunitat dels escaladors locals en aquest torneig, alguns dels quals tenen possibilitat de victòria o podi.

Un dels que té molt a dir és Simón Padín, recent subcampió al català d’escalada de dificultat en categoria sub-15 i que arriba a aquesta prova tercer a la classificació general. En aquesta categoria també estarà Sergi Lambea, que és cinquè. A sub-18 caldrà estar atents al paper d’Esther Raventós, que arriba en quarta posició. També s’espera una bona actuació de Marc Sánchez en categoria absoluta i de Meye Roig en veterans. Cal recordar que aquesta última es va proclamar al juliol campiona al català d’escalada de dificultat en aquesta categoria.

 
Comentaris

Destaquem