La cursa Medijocs 2014 reuneix 380 atletes a la Pollancreda

La d'aquest dissabte ha estat la desena edició d'aquesta competició atlètica que s'organitza cada any en el mateix escenari

Com cada any el Col·legi de Metges de Barcelona organitza al Parc de la Pollancreda la cursa atlètica Medijocs. A la prova d'enguany, que ha tingut lloc aquest dissabte 5 d'abril al matí, han participat 380 atletes, el màxim permès per l'Ajuntament, segons l'organització.

La cursa atlètica s'ha dividit en dues parts, una primera on han pres sortida els atletes de la cursa infantil (menors de 13 anys) i a la segona els adults, que s'han subdividit en tres classificacions, adults, veterans i superveterans. Els guanyadors han estat Marcos Fernández, amb un temps de 27 minuts i 47 segons, i Mª Carmen Auñón, amb un temps de 34 minuts i 33 segons. Miguel Ángel Balaguéha finaltizat segon a la prova masculina i primer classificat de la categoria de veterans. Auñón també ha estat primera classificada de la categoria de veterans femenina.

L'organització ha sortejat premis dels principals espónsors de la competició i ha fet un homenatge als quatre atletes que han participat a les deu edicions organitzades fins el moment.

 
Comentaris

Destaquem