La Cursa Popular de les Planes, diumenge

La prova, de 3 quilòmetres, començarà a les 10 hores i les inscripcions, gratuïtes, es formalitzaran una hora abans, al Bar Miguel, situat al carrer Nostra Senyora de l’Estrada, número 22-24

La Cursa Popular de les Planes se celebrarà el pròxim diumenge, 8 de setembre, a les 10 hores, amb sortida davant el Bar Miguel, al carrer Nostra Senyora de l’Estrada, número 22-24. Les inscripcions es podran formalitzar el mateix diumenge, de 9 a 10 hores, al Bar Miguel. Es tracta d'una cursa molt popular però amb un llarg recorregut de més de 30 anys que s'organitza cada any en motiu de la Festa Major de les Planes.

Aquesta prova atlètica és gratuïta i està pensada per a petits i grans. El campió de cada categoria s'endurà un diploma que li lliurarà l'organització, la comissió de festes de les Planes. En l'última edició, el campió absolut va ser l'atleta santcugatenc Víctor Garanto.

El circuit
El recorregut, d'uns 3 quilòmetres, és el següent: Nostra Sra. de l'Estrada – Pg. del Torrent – C. Coní – C. Belladona – Av. Rectoret – C. Bargalló – C. Major del Rectoret – Pl. Creu d'en Blau – C. Molí – Ptge. del Desert – C. Sant Ignasi de Loyola - C. Maria Antònia.

 
Comentaris

Destaquem