La cursa Sant Silvestre s'acomiada de Sant Cugat amb l'entrega de premis

L'acte se celebrarà a l'ajuntament i comptarà amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'esports, i representants de Catalana Occident i Cardús Pernils, ambdós col·laboradors de la carrera

Un cop finalitzada la 20a edició de la Cursa Sant Silvestre Sant Cugat Barcelonesa, la 9a i darrera correguda al municipi, arriba l'hora de fer l'entrega de premis. Aquesta, celebrada el divendres 11 de gener a les 19h a l'ajuntament, guardonarà amb diferents obsequis als primers corredors de la carrera, als millors de cada categoria i als 2 atletes locals amb més bon temps.

Els 3 primers classificats, tant en la classificació masculina com en la femenina, ja van ser premiats el mateix dia 31 de desembre, un cop finalitzada la carrera. Amb això, ara toca fer l'entrega de trofeus als corredors que ocupen les posicions del 4t al 13è. D'altra banda, també seran premiats els tres primers de les 10 categories diferents que es van disputar, entre masculí i femení, i finalment, Josep Díaz (10è) i Laura Bel (3a) seran guardonats com als millors atletes locals.

A més, ja es coneixen els guanyadors del concurs de disfresses: Javi Mendez (dorsal 262) s'emporta la categoria individual gràcies a la seva disfressa de Grinch, mentre que Anna Pérez (dorsal 312) i companyia vencen en la grupal gràcies a la seva imitació a Els Picapedra.

 
Comentaris

Destaquem