La Festa de la Infància, amb la integració de la discapacitat i la igualtat de gènere

En aquesta activitat lúdica, formativa i gratuïta, que organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat, nou entitats oferiran diverses activitats i tallers a nens i nenes de 3 a 12 anys

La Penya Blaugrana Sant Cugat organitza, per vuitè any consecutiu, la Festa de la Infància, una activitat lúdica i formativa adreçada a nens i nenes de 3 a 12 anys. Aquesta activitat, d'entrada gratuïta, es farà aquest diumenge, 17 de juny, de 10 a 14 hores, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. Es tracta d'un esdeveniment on les entitats participants ofereixen diverses activitats i tallers als nens i nenes. L'acte finalitzarà, com sempre, amb la festa de l'escuma.

9 entitats participants

Les 9 entitats de diferent perfil que hi participaran són: Teampartners, McDonald's, Dinamiks, Tbkids, Joan Robots, Helen Doron English, Club de Golf Sant Cugat, Academia Sant Cugat Fine Arts Atelier d'Aristes i Escola Sant Cugat.

Galofré: "Volem potenciar els valors de la integració de la discapacitat i la igualtat de gènere"

Joan Carles Galofré, vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, i Esther Alòs, són els directors de la Festa de la Infància. Galofré ha assenyalat que en aquesta edició "el que volem potenciar són els valors de la integració de la discapacitat i la igualtat de gènere".

5 escoles al torneig de futbol 7

El tradicional torneig de futbol 7 de la Festa de la Infància comptarà amb la participació de 5 escoles de Sant Cugat: Gerbert d'Orlhac, Collserola, Thau, Santa Isabel i Pi d'en Xandri. El campionat, per a alumnes de 3r, 4t i 5è de primària, es jugarà de 9 a 13 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem