La Festa de la Infància de la Penya Blaugrana Sant Cugat, consolidada

En la quarta edició d'aquest esdeveniment lúdic adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys, les entitats han ofert diverses activitats amb l'objectiu d'aportar als més joves diversos valors

Uns 300 nens i nenes han participat aquest dissabte, 14 de juny, al matí, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, en la ja 4a edició de la Festa de la Infància, que organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat. Es tracta d'un esdeveniment lúdic, adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys, on entitats, associacions, fundacions i col·laboradors ofereixen diverses activitats amb l'objectiu d'aportar als més joves diversos valors. Un any més, l’entrada ha estat lliure i gratuïta per a tothom i els nens i nenes que hi han participat s'han endut una bossa d'obsequis, gentilesa de les empreses col·laboradores.

Les entitats que hi han pres part
Les entitats que hi han participat desinteressadament han estat les següents: Taller Jeroni de Moragas, Teampartners, les escoles Gerbert d'Orlhac i Collserola, Cau Amic, MaB Languages, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, el mag Vaxi, Dinamiks, Bufamots, Braseria Blaugrana, i Mc Donald's Sant Cugat. La Festa de la Infància també ha comptat amb la col·laboració, entre d'altres, del TOT Sant Cugat, Diari de Sant Cugat, Alpino, Viena i Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat.

La Festa de la Infància, ja consolidada
Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat; Joan Carles Galofré, vicepresident de l'entitat i codirector de la Festa de la Infància, i Esther Alòs, també codirectora, han presidit la celebració. Esther Alòs ha qualficat aquesta activitat d'"espectacular" i ha assegurat que "ja està consolidada a Sant Cugat". Per la seva banda, Joan Carles Galofré ha explicat que l'èxit d'aquestes primeres quatre edicions "ens encoratja a mirar el futur amb optimisme i intentar que en les pròximes edicions siguin iguals o superiors a aquesta en qualitat i quantitat d'entitats col·laboradores".

La importància dels valors
Aquests valors es van actualitzant en cada edició i, enguany, s'han treballat els següents: conèixer i respectar la realitat dels discapacitats; familiaritzar-se amb el reciclatge i la sostenibilitat mediambiental; respecte als animals, especialment als animals de companyia, i el joc i l’esport com a eina d’aprenentatge.

I l'Ajuntament?
Cal lamentar el fet que ni Xavier Tizón, regidor d'Esports de Sant Cugat, ni tampoc cap representant de l'Ajuntament de Sant Cugat ha estat present en aquesta 4a Festa de la Infància, tot i que la Penya Blaugrana Sant Cugat els havia convidat.

 
Comentaris

Destaquem