La Festa de la Infància sortejarà una samarreta signada per Messi, Xavi, Iniesta, Puyol i Abidal

El sorteig es farà durant el matí del dissabte 15 de juny, de 10 a 14 hores, quan se celebrarà la tercera edició d'aquesta activitat que organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat

La Penya Blaugrana Sant Cugat continua treballant de valent per oferir una tercera edició de la Festa de la Infància de qualitat, com les dues anteriors. És per això que aquesta entitat esportiva i social de la ciutat ha aconseguit una samarreta del primer equip de futbol del FC Barcelona signada pels jugadors Messi, Xavi, Iniesta, Puyol i Abidal.

La Festa de la Infància, el dissabte 15 de juny
Aquesta samarreta se sortejarà durant el matí del dissabte 15 de juny (de 10 a 14 hores), quan se celebrarà la Festa de la Infància, d'entrada lliure i gratuïta per a tothom. També se sortejarà una pilota oficial del FC Barcelona signada pels jugadors i 4 lots de vins i productes gastronòmics d’alta qualitat.

Sant Cugat s'ha volcat de totes totes amb la Festa de la Infància i és per això que hi col·laboren més de 30 entitats del municipi, com el TOT Sant Cugat i el Diari de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem