La gimnàstica, protagonista al pavelló 3 aquest diumenge

356 escolars han participat a la Gimnastrada durant el matí i sis centres han competit a la Final Comarcal de Gimnàstica Rítmica a la tarda

Un total de 356 escolars de 16 centres de Sant Cugat han participat aquest diumenge 3 d'abril a la 3a Gimnastrada Vila de Sant Cugat, una activitat de caràcter no competitiu organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i adreçada a nenes de primària que fan gimnàstica dins el programa d'esport escolar. És una trobada d'exhibició i de promoció de la gimnàstica de base.


Les millors fotografies de la Gimnastrada

A la Gimnastrada hi han participat 33 conjunts, i cadascun d'aquests ha realitzat una coreografia. Posteriorment s'ha fet una exhibició de clausura, un ball final i s'han entregat els diplomes. Hi han participat el Club Gimnàstica Sant Cugat, Club Muntanyenc Sant Cugat i Club Artística Sant Cugat; i fins a tretze escoles santcugatenques: Turó de Can Mates, Catalunya, Pi d'en Xandri, Gerbert d'Orlhac, Ciutat d'Alba, El Pinar, La Floresta, L'Olivera, Pins del Vallès, Pureza de María, Santa Isabel, Collserola i Joan Maragall.

Final Comarcal de Gimnàstica Rítmica

El pavelló 3 ha estat escenari de la Final Comarcal de rítmica a la tarda FOTO: Lali Puig

Aquest mateix diumenge a la tarda ha tingut lloc, també al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, la Final Comarcal de Gimnàstica Rítmica, amb la participació de 30 nenes en la competició individual i 37 conjunts en la competició de conjunts. Aquesta competició està adreçada a nenes de les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil i de nivells A, B o C.

En la competició individual han participat 20 nenes de l'Europa, 5 del Club Muntanyenc Sant Cugat, 3 del Ferran i Clua i 2 del Thau. En la competició de conjunts hi han participat conjunts de l'Europa (3), Club Gimnàstica Sant Cugat (21), Club Muntanyenc Sant Cugat (3), CR Sitges-Garraf (4), Ferran i Clua (3) i Thau (3).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem