La gran demanda en edat escolar assegura el futur del voleibol santcugatenc

Fins a 262 nenes i 14 nens han practicat voleibol aquesta temporada a la lliga dels Jocs Esportius Escolars, tant en categoria benjamí com aleví

El voleibol escolar continua creixent en nombre de practicants. Enguany han estat 262 les nenes (i 14 nens) de les categories aleví i benjamí les que han participat en els Jocs Esportius Escolars. S’hi han sumat aquesta temporada dues escoles i sis equips més, en total, 35 equips: “Cada any som més. D'altra banda, aquesta temporada hem implementat coses noves, hem canviat el reglament dels benjamins, i també hem incorporat un torneig paral·lel de 6x6, i no de 4x4”, explica el coordinador de voleibol de l’OMET, Martín Fernández.

Aquest diumenge 7 de juny ha tingut lloc l'11a Jornada de Cloenda de Voleibol Escolar amb la participació de bona part dels escolars que han fet voleibol. Durant aquesta jornada s’han realitzat partits de 6x6 amb alumnes dels equips infantils i sènior i també s’han organitzat diferents proves d'habilitats.

Les escoles que han ofert voleibol aquesta temporada han estat el Pins del Vallès, el Pi de’n Xandri, el Joan Maragall, el Gerbert d’Olrhac, el Santa Isabel, el Pureza de María, l’Avenç, el Ferran i Clua, l’escola la Floresta i el Collserola. 

El Club Voleibol Sant Cugat tindrà vuit equips infantils

L’augment significatiu del nombre d’escolars que practiquen voleibol obliga també al Club Voleibol Sant Cugat a ampliar el seu nombre d’equips infantils. La pròxima temporada està previst que passin a ser vuit, en comptes dels sis que hi ha actualment. En total són 53 nenes de 6è de Primària les que continuaran fent voleibol amb el club.

 
Comentaris

Destaquem