La Penya Blaugrana aposta per la Festa de la Infància amb un salt qualitatiu

Se celebrarà el dissabte 7 de juliol, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí i als seus voltants, i està pensada per a joves d'entre 2 i 13 anys. Es faran activitats esportives, lúdiques i exhibicions distrubuïdes en nou zones diferents

Guanyadors del concurs de dibuix de la segona Festa de la Infància. FOTO: Cedida Guanyadors del concurs de dibuix de la segona Festa de la Infància. FOTO: Cedida
La Penya Blaugrana Sant Cugat organitzarà el dissabte 7 de juliol, de 9 a 14 hores, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí i als seus voltants, la segona edició de la Festa de la Infància, adreçada a joves d'entre 2 i 13 anys. La presentació d'aquesta iniciativa, que enguany pren força, ha anat a càrrec de Josep Maria Félez, president de la PB Sant Cugat; Joan Carles Galofré, directiu responsable de comunicació de l'entitat i organitzador d'aquesta activitat, i Ester Alós, col·laboradora molt directe de l'activitat. La Festa de la Infància forma part del Pla Director 2012 d'aquesta entitat local.

Salt qualitatiu
En aquesta segona edició, on la PB Sant Cugat ha decidit fer un salt qualitatiu important, es faran activitats esportives, lúdiques i exhibicions distrubuïdes en nou zones diferents. En l'àmbit esportiu es jugaran partits de futbol-7, tennis de taula, zona de jocs diversos i circuit de bicicletes i monopatins. En l'apartat lúdic hi haurà una gimcana d'habilitats, contacontes, pallasos, un mag, tallers de dibuix, pintar la cara i grafitis, i inflables. Consulta totes les activitats. L'entrada és gratuïta i lliura per a tothom i, a més, tots els nens s'enduran un obsequi a casa. L'organització estima una previsió de participació de centenars de nens i nenes.

La PB Sant Cugat ha arribat a un acord amb l’entitat Taller Jeroni de Moragas i els cedirà 400 gots de plàstic que la penya ha aconseguit perquè els lloguin i així puguin treure un rendiment econòmic. El taller Jeroni de Moragas és una entitat que fa una important tasca de suport als malalts psíquics severs.

Sant Cugat s'hi volca
La PB Sant Cugat ha volgut agraïr la col·laboració de totes les entitats que s'han volcat en aquesta Festa de la Infància, com les escoles Gerbert d'Orlhac i Collserola, el Taller Geroni de Moragas, i els clubs Club Karate Sant Cugat, Unió Ciclista Sant Cugat i secció de tennis de taula de la UE Sant Cugat. També hi col·laboren l'Ajuntament de Sant Cugat i les empreses de gestió esportiva Teampartners i Eurofitness Sant Cugat. Els mitjans de comunicació TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat col·laboren en aquesta excel·lent iniciativa.

En la presentació, Josep Maria Félez, president de la PB Sant Cugat, ha destacat “la resposta impressionant que hem rebut de moltes entitats de la ciutat”. Félez també ha anunciat que la PB Sant Cugat organitzarà, després del segon Festival de la Infància, un acte de reconeixement a les persones i entitats que hi han col·laborat.

Joan Carles Galofré, directiu responsable de comunicació de l'entitat i organitzador d'aquesta activitat, ha assenyalat que l'objectiu de la Festa de la Infància “és passar-s'ho bé” i ha lloat “la implicació de la societat civil de Sant Cugat”. També ha explicat que aquesta activitat “és un bona oportunitat perquè les entitats es promocionin”.

Des d'ara i fins el 7 de juliol, la PB Sant Cugat posarà en marxa una campanya de promoció d'aquesta festa, sobretot a les escoles de la ciutat.

Entrega de premis als guanyadors del concurs de dibuix
L'acte ha finalitzat amb l'entrega dels premis dels guanyadors del concurs dels quatre dibuixos que il·lustren el cartell d'aquesta segona edició. Els guanyadors són Keo Chupin, en la categoria escola; Àlex Navín, en benjamí; Marta Pulido, en aleví, i Gerard Gutiérrez, en infantil.

 
Comentaris

Destaquem