La Penya Blaugrana continua apostant pels valors en la 4a Festa de la Infància

Organitzarà aquest esdeveniment lúdic per a nens i nenes de 3 a 12 anys el dissabte 14 de juny, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, de 10 a 14 hores

La Penya Blaugrana Sant Cugat organitzarà el dissabte 14 de juny, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, de 10 a 14 hores, la quarta edició de la Festa de la Infància. Es tracta d'un esdeveniment lúdic, adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys, on entitats, associacions, fundacions i col·laboradors ofereixen diverses activitats amb l'objectiu d'aportar als més joves diversos valors.

La importància dels valors
Aquests valors es van actualitzant en cada edició i, enguany, es treballaran els següents: conèixer i respectar la realitat dels discapacitats; familiaritzar-se amb el reciclatge i la sostenibilitat mediambiental; respecte als animals, especialment als animals de companyia; potenciar les bones conductes de convivència dels skaters a Sant Cugat, i el joc i l’esport com a eina d’aprenentatge.

Entrada és lliure i gratuïta per a tothom
L’entrada és lliure i gratuïta per a tothom i els nens i nenes que hi participin s'enduran una bossa d'obsequis gentilesa de les empreses col·laboradores.

El cartell, obra de Monica Kopatschek
La presentació de la 4a Festa de la Infància i del seu cartell dissenyat per Monica Kopatschek s'ha celebrat aquest dimecres, 4 de juny, a la nit a la seu social de la Penya Blaugrana Sant Cugat, en un acte que ha comptat amb la presència d'entitats que participaran actívament i desinteressadament en aquesta iniciativa. La presentació ha estat presidida per Xavier Tizón, regidor d'Esports de Sant Cugat; Josep Castellà, directiu de la Comissió Esportiva de futbol del FC Barcelona; Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat; Joan Carles Galofré, vicepresident de l'entitat i codirector de la Festa de la Infància, i Esther Alòs, també codirectora.

Galofré: "L'objectiu no és la quantitat, sinó la qualitat"
Joan Carles Galofré, creador de la Festa de la Infància, ha assegurat que "volem que vingui molta gent, tot i que el nostre objectiu no és la quantitat, sinó la qualitat".

Josep Castellà, directiu de la Comissió Esportiva de futbol del FC Barcelona, ha felicitat la PB Sant Cugat "per aquesta excel·lent iniciativa" i ha assegurat que "hi ha poques penyes del Barça que es dediquin a fomentar la joventut".

 
Comentaris

Destaquem