La Penya Blaugrana Sant Cugat organitza un triangular amb l'Agrupació Barça Jugadors

També s'ha jugat un triangular de futbol 7 amb persones amb discapacitat intel·lectual, amb jugadors barrejats de la Penya Barcelonista Special Barça i joves del Taller Jeroni de Moragas

En un acte organitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat, tres equips de jugadors de més de 55 anys de l'Agrupació Barça Jugadors, entitat que reuneix a exjugadors de futbol de totes les categories del FC Barcelona, han jugat un triangular de futbol 11, aquest dissabte, 14 de juliol, al matí, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. La jornada futbolística ha finalitzat amb un refrigeri per a tots els participants.

Triangular amb persones amb discapacitat intel·lectual

Hi han jugat jugadors de més de 50 anys. FOTO: Lali Álvarez

Abans del triangular de jugadors veterans, també s'ha jugat un triangular de futbol 7 amb persones amb discapacitat intel·lectual, amb jugadors barrejats de la Penya Barcelonista Special Barça i joves del Taller Jeroni de Moragas.

Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, ha explicat que "fa dos anys ja es va jugar aquest partit de veterans, que l'any passat no es va poder jugar. Aquest triangular tindrà continuïtat, com també el triangular special, amb més equips participants".

Paco Gómez: "En tot el món no hi ha una agrupació de jugadors com la nostra"

Paco Gómez, responsable dels equips de més de 55 anys de l'Agrupació Barça Jugadors, ha explicat que "la mitjana d'edat dels jugadors que han vingut és de 65 anys. En tot el món no hi ha una agrupació de jugadors com la nostra. Els dimarts i divendres entrenem als camps annexes del Miniestadi. Si no ho deixes, pots jugar tota la vida". Gómez també s'ha mostrat "molt agraït a la PB Sant Cugat i al president Félez pel tracte cap a nosaltres, que sempre és exquisit. Estem molt contents de venir".

 
Comentaris

Destaquem