La Penya Blaugrana Sant Cugat ret homenatge a Àlex García Laciana

L'exjugador de l'equip cadet A de l'entitat, de 15 anys, va morir el 22 de gener del 2017, víctima d'una llarga malaltia

La Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov organitza aquest dissabte, 10 de febrer, a les 11 hores, un partit de futbol en homenatge a Àlex García Laciana, jugador de 15 anys de l'equip cadet A de l'entitat que va morir el 22 de gener del 2017, víctima d'una llarga malaltia. L'encontre enfrontarà el juvenil A de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov, 5è amb 28 punts al grup 30 de Segona Divisió, amb la selecció catalana cadet, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí.

Abans del partit, a les 10.30 hores, l'entitat farà un acte de reconeixement a Àlex García Laciana, amb la presència dels pares, Pablo García i Berna Laciana, i familiars del jugador, i representants del FC Barcelona i la Federació Catalana de Futbol. A l'acte també hi assistirà Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

García, que vivia a Ripollet, va entrar a la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov en la categoria aleví i també va jugar en infantil i cadet.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem