La Penya Madridista de Sant Cugat celebra la 14a Festa del Soci

L'entitat, que també ha festejat el seu 14è aniversari, ha reunit una quarantena de persones a l'hora de dinar, amb una barbacoa a la plaça d'en Coll

La Penya Madridista de Sant Cugat ha celebrat aquest dissabte, 5 d'abril, la 14 edició de la Festa del Soci, oberta a socis de la penya i també a simpatitzants del Real Madrid. Al matí, una dotzena de socis han fet una caminada pel Parc de Collserola i, després, més d'una vintena de persones han esmorzat davant de la seu (a la plaça d'en Coll). L'entitat ha reunit una quarantena de persones a l'hora de dinar, amb una barbacoa a la plaça d'en Coll.

Celebren el 14è aniversari
En aquesta jornada, que també ha servit per festejar el 14è aniversari de la Penya Madridista de Sant Cugat, l'entitat santcugatenca ha comptat amb la presència, entre d'altres, de Carlos García Romero, president de la Coordinadora de les Penyes Madridistes de Catalunya; José Luís de Vicente, expresident de la coordinadora; Alfonso Figueroa, president de la Penya Madridista del Prat; Eusebio Salguero, president de la penya d'Iluro de Mataró, i Miguel Bailon, representant de la penya d'Esplugues.

José Javier Beteta, president de la Penya Madridista de Sant Cugat, que té 45 socis, ha fet un balanç positiu de la jornada: "La Festa del Soci és una trobada, una celebració en la que hi col·laboren tots els socis". Beteta ha demanat al jovent santcugatenc que sigui del Real Madrid "a fer-se soci de l'entitat i a treballar per la penya".

 
Comentaris

Destaquem