La Penya Madridista de Sant Cugat celebra la desena Copa d'Europa de futbol

Més d'una trentena de persones han gaudit d'una paella al local social de la plaça del Coll, amb socis de l'entitat i seguidors del club madrileny

La Penya Madridista de Sant Cugat ha celebrat, amb 35 persones, la desena Copa d'Europa que aquesta temporada 2013-2014 ha aconseguit el primer equip de futbol del Real Madrid. Ho ha fet amb una paella aquest dissabte, 14 de juny, al local social de la plaça del Coll, 9, amb socis de l'entitat i seguidors del club madrileny.

José Javier Beteta, president de la Penya Madridista de Sant Cugat, ha explicat al TOT Sant Cugat que "quan vem guanyar la Copa d'Europa vaig pensar en fer aquesta celebració, amb els socis de la penya".

Presents a la Festa Major
La pròxima activitat de la Penya Madridista de Sant Cugat serà per la Festa Major de Sant Cugat, del 26 al 29 de juny. Durant les festes, l'entitat local organitzarà barbacoas.

Vol créixer en número de socis
En l'actualitat, la Penya Madridista de Sant Cugat té uns 45 associats i l'entitat vol augmentar la seva massa social. És per això que els aficionats del Real Madrid que es vulguin fer socis de la penya poden demanar informació a la mateixa seu (de dilluns a diumenge, de 10 a 14 hores i de 17 a 22 hores) o trucant al local social al 93 674 75 60 i demanar per David o Javier.

 
Comentaris

Destaquem