La Penya s'enfronta a l'equip de veterans de bàsquet de Sant Cugat

El Club Joventut Badalona ha jugat amb jugadors mítics com Josep Maria Margall i Rafel Jofresa

L'equip de bàsquet de veterans de Sant Cugat ha jugat un partit de caràcter amistós amb el Club Joventut Badalona. Els badalonins, que s'han imposat per 65 punts a 93, han jugat el seu primer partit després de les vacances d'estiu.

Margall i Jofresa lideren la Penya

L'equip de veterans de la Penya ha jugat al Pavelló 1. FOTO: Lali Álvarez

La Penya ha comptat amb els mítics Josep Maria Margall i Rafel Jofresa, en un equip en què també hi han jugat Dani Pérez, Edu Monterde, Toni Julian, Ricard Tutusaus, Ferran Llorens, Mario Laguarda, Nate Higgs i Jordi Llorens. El cost tècnic ha estat integrat per Lluís Guifré i Pepe Martínez.

L'històric Rafel Jofresa ha explicat al TOT Sant Cugat el perquè després de jugar a l'elit un jugador té la necessitat de continuar jugant en l'equip de veterans. "Ho fem per amor al bàsquet i per retrobar-nos novament. Per nosaltres el bàsquet ha estat la nostra passió i ens porta molts records del passat que vam viure".

De 5 a 25 jugadors

Tots dos equips han gaudit del partit. FOTO: Lali Álvarez

L'equip de bàsquet de veterans de Sant Cugat ja fa més d'un any que entrena i juga partits amistosos. Ja ho ha fet, entre d'altres, amb el FC Barcelona, el Club Joventut Badalona, el Sabadell i el Barberà.

Emilio Callejo, responsable d'aquest equip, ha detallat al TOT Sant Cugat que l'objectiu "és passar-ho bé. Vam començar sent 5 jugadors i ara en som 25." Aquest equip entrena els dimarts a la nit a l'escola Thau de Sant Cugat i està integrat per exjugadors de la Unió Esportiva Sant Cugat, del Qbasket Sant Cugat, pares santcugatencs i treballadors de l'Ajuntament. El pròxim partit d'aquest conjunt està previst que jugui amb el Prat.

Podrien competir

Pròximament, l'equip de veterans de Sant Cugat podria arribar a competir. Emilio Callejo ha dit que "hi ha un grup de jugadors que vol competir en alguna lliga i estem treballant per fer-ho".

 

 
Comentaris

Destaquem