La primera Cursa Solidària de Ricoh vol ajudar l'ONG Ajuda en Acció

Les inscripcions d'aquesta cursa popular es tanquen dimecres 25 de gener

La primera Cursa Solidària de Ricoh Sant Cugat se celebrarà aquest diumenge, 29 de gener, amb sortida i arribada a l'empresa local (avinguda Via Augusta 71-73). Es tracta d'una cursa popular solidària en favor de l'ONG Ajuda en Acció en la qual hi poden participar treballadors de Ricoh i tots aquells santcugatencs que ho vulguin. Ricoh lliurarà a 11 centres educatius d'Ajuda en Acció impressores 3D en 10 ciutats espanyoles: Barcelona, Madrid, Saragossa, Oviedo, Palma, Vitòria, Alacant, Bilbao, Màlaga i A Coruña. A més, tots aquells que vulguin col·laborar econòmicament també ho poden fer.

Curses de 5 o 10 quilòmetres

Aquesta cursa atlètica solidària es podrà córrer amb distàncies de 5 i 10 quilòmetres (dues voltes a un circuit de 5 km). També hi haurà una cursa infantil de 500 metres. Les curses de 5 i 10 quilòmetres començaran a les 9.30 hores, i la infantil, a les 10.30 hores. A les 11 hores es farà la tradicional entrega de premis. L'organització té previst la participació d'unes 200 persones i ha preparat diferents activitats infantils pels més petits.

Les inscripcions es tanquen dimecres

Les inscripcions, que es tancaran aquest dimecres, 25 de gener, es poden formalitzar al web makersbyricoh.es. El preu de les dues curses populars és de 12 euros, i la infantil, de 3 euros. Tots els diners que es recullin de les inscripcions aniran íntegrament a l'ONG Ajuda en Acció. Els i les corredores rebran una bossa d'obsequis i una samarreta tècnica commemorativa. L'edat mínima per participar en la cursa de 10 km és de 16 anys, i en la de 5 km, 14 años. És obligatori l'ús del xip electrònic.

S'ha presentat a l'ajuntament

La presentació d'aquesta cursa s'ha fet aquest dilluns, 23 de gener, a la Sala de Premsa de l'ajuntament de Sant Cugat, amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de Sant Cugat; Laura Rodríguez, responsable de responsabilitat social corporativa de Ricoh Espanya, i Alicia Blasco, responsable d'aliances estratègiques a Catalunya de l'ONG Ajuda en Acció. En aquesta primera Cursa Solidària de Ricoh Sant Cugat també hi col·laboraran els clubs Junior FC i Augusta Padel, i l'Ajuntament de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem