La primera escola de pàdel internacional d'elit, al Club Esportiu Valldoreix

La World Padel Academy (WPA) ofereix cinc programes personalitzats

La primera escola d'alta competició de pàdel internacional de Catalunya i de l'Estat espanyol es troba al Club Esportiu Valldoreix. És la World Padel Academy (WPA), una iniciativa d'aquesta entitat (amb 12 pistes de pàdel); Barcelona Total Tennis (BTT), l'empresa responsable de la gestió esportiva del CE Valldoreix, i Vicenç Casadesús, representant de la jugadora argentina professional Paula Eyheraguibel, també directora tècnica esportiva de la secció de pàdel del club valldoreixenc. Per a Roger Badia, gerent de BTT, aquest projecte "és una mostra més de les ganes i la il·lusió que tenim per seguir innovant i ser pioners en molts projectes esportius".

Fins a cinc programes

La World Padel Academy, que va entrar en funcionament al setembre, s'adapta a les necessitats de cada alumne i ofereix fins a cinc programes personalitzats. Són el programa intensiu permanent d'alta competició, el programa intensiu temporal d'alta competició, el programa de pàdel i cultura, el programa especial per a jugadors professionals i el programa especial per a grups. L'acadèmia està pensada per a alumnes de més de 12 anys.

L'equip de professionals

L'equip tècnic està integrat pels jugadors professionals Paula Eyheraguibel i Ricky Martínez, Darek Riba i Sisco Violeta. D'altra banda, David Rodríguez és el preparador físic i Sonia Pineda, la psicòloga. D'altra banda, aquells jugadors i jugadores que ho necessitin podran utilitzar els serveis mèdics del doctor Ángel Ruiz Cotorro.

Formació acadèmica

Aquesta acadèmia combina la preparació esportiva del palista amb la seva formació acadèmica, gràcies a l'acord entre Barcelona Total Tennis i l'Europa International School.

L'empresa BTT aprofita la seva infraestructura de la BTT Tennis Academy, amb 12 anys d'experiència, per oferir, també, diferents serveis, com són l'allotjament i el transport.

 
Comentaris

Destaquem