La primera Perxa al Monestir, amb els millors atletes catalans

Es tracta d’una activitat paral·lela a la 32a Mitja Marató de Sant Cugat, i es farà de 16 a 19 hores al carrer de la Torre, al costat del Monestir

La Secció d’Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat organitza aquest dissabte, 3 d’octubre, de 16 a 19 hores, la primera edició de la Perxa al Monestir. Es tracta d’una activitat paral·lela a la 32a Mitja Marató de Sant Cugat, que se celebra el diumenge 4 d’octubre. La Perxa al Monestir, que es farà al carrer de la Torre, en paral·lel a la muralla del Monestir, pretén apropar aquesta espectacular modalitat atlètica als santcugatencs.

El funcionament

Hi haurà dues proves. La primera serà per a atletes de promoció (fins a la categoria cadet) i la segona està reservada a juvenils, júniors i sèniors. En aquesta segona prova, que comptarà amb una quinzena de participants, hi participaran atletes catalans de prestigi, alguns dels quals es preparen al CAR de Sant Cugat. Aquest és el cas d’Aleix Pi, actual campió de Catalunya i d’Espanya en la categoria júnior i dotzè classificat en el mundial júnior celebrat a Eugene (Estats Units) el 2014. Pi té una marca de 5 metres i 30 centímetres. També cal destacar la participació de Noel del Cerro, que l’any 2014 es va proclamar campió Olímpic de la Joventut, a Naijing. En l’actualitat és el campió de Catalunya absolut en Pista Coberta.

Marta Cot i Tània del Cerro

La primera perxa urbana a Sant Cugat també comptarà amb atletes femenines de primer nivell, com Marta Cot, diverses vegades campiona de Catalunya i medallista al Campionat d’Espanya Absolut. La santcugatenca Tània del Cerro (Club Muntanyenc Sant Cugat) també serà un dels atractius d’aquesta jornada atlètica. Del Cerro és l’actual subcampiona de Catalunya Absoluta en Pista Coberta, tot i que l’atleta encara és de categoria júnior.

En la primera prova, la de promoció, hi prendran part una vintena d’atletes, amb la presència d’atletes de la Secció d’Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem